Lant bicicleta

66 produse găsite

Lant bicicleta face parte din componentele bicicletei care se înlocuiesc frecvent (precum anvelopele sau caseta de pinioane).
Astfel, trebuie ales cu grijă pentru a fi compatibil cu numărul de pinioane. În funcție de mărime și modele, lanțurile de bicicletă pot fi mai late și mai grele sau mai înguste și mai ușoare, cu cât caseta de pinioane are mai multe multe viteze cu atât crește perfomanța.
Magazinul de biciclete ProVelo vă pune la dispoziție lanțuri clasice de bicicletă la prețuri mici sau lanțuri foarte ușoare pentru performanță sporită.
Lant bicicleta pentru 6 viteze va fi diferit ca latime fata de unul de 9.
Lantul trebuie ales in functie de marimea sa si de compatibilitate, marimea poate fi 3/16″, 1/8″ sau 3/32″ sau chiar mai mica.
Compatibilitatea trebuie sa tina seama si de numarul pinioanelor si nu este recomandat sa folositi un lant incompatibil deaorece veti uza rapid atat a lantul cat si pinioanele
Dispunem de lanțuri de bicicletă vopsite în numeroase culori de la producători de renume precum Shimano, KMC și SRAM.

[###]
Lant bicicleta de la Shimano, Sram sau Kmc si service specializat. Comandă acum de la magazinul ProVelo și beneficiază de livrare rapidă la produsele aflate în stoc!

Please select your product

Categorii