Aparatori noroi bicicleta

39 produse găsite

Aparatori noroi bicicleta sau aripile pentru bicicleta contribuie foarte mult la confortul dumneavoastra, protejandu- va de apa, noroi și alte impuritati care sunt aruncate de anvelopă în timpul deplasării.
Vindem aparatori de noroi bicicleta de la toti marii producatori cum ar fi Polisport, Scwalbe, si pentru toate tipurile de bicicleta de munte, oras, treking, cross country, MTB, pliabile sau cursiere din diferite materiale cum ar fi aluminiu plastic sau pvc.
Se spune ca nu exista vreme nepotrivita pentru ciclism, ci doar echipament nepotrivit!
In acest sens, aparatorile de noroi pentru bicicleta, aparent un accesoriu mic si neinsemnat, pot deveni o adevarata binecuvantare pentru zilele ploioase in care doriti sa va bucurati de o plimbare prin natura.
Fara aceste accesorii, plimbarea dumneavoastra se transforma, in numai cateva secunde de pedalat, intr-un adevarat cosmar, pentru ca tot noroiul de pe carosabil va fi aruncat de roti pe spatele dumneavoastra!
Asa ca nu ignorati aparatori noroi bicicleta care va permit sa va bucurati de ciclism chiar si in conditii neprielnice de carosabil!
Magazinul de biciclete ProVelo vă pune la dispoziție aparători de noroi față, spate sau seturi și apărători angrenaj MTB, Cross-Country din materiale precum material plastic (PVC), aluminiu sau fibră.
Apărătorile pentru bicicletă se aleg în funcție de diametrul și lățimea roții dar și de material.
Echipa ProVelo vă stă la dispoziție cu informații suplimentare telefonic sau în magazinul nostru din București.

[###]
Aparatori noroi bicicleta sau aripile pentru bicicleta contribuie foarte mult la confortul dumneavoastra, protejandu-va de apa, noroi și alte impuritati aruncate de anvelopă în timpul deplasării.

Please select your product

Categorii