Livrare si Plata

Modalitati de livrare

Scopul nostru este sa aveti marfa comandata in cel mai scurt timp. De aceea incepem procesarea unei comenzi imediat dupa primirea ei. Comanda este onorata numai dupa confirmarea telefonica (pentru confirmare va vom suna noi). In cazul in care sunt produse care nu se afla in stoc, veti fi anuntat inainte de expedierea pachetului.

Livrarea se va face prin curier si se vor aplica taxe de transport daca comanda este mai mica de 500 de lei sau daca se aplica una din regulile de mai jos:

ATENTIE! DACA PRODUSUL DORIT ESTE LA UN PRET PROMOTIONAL EL NU BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT!

ATENTIE! DACA PRODUSUL DORIT ESTE DIN CATEGORIA PRODUSELOR; CUTII PORTBAGAJ, SUPORTI BICICLETE, SUPORTURI NAUTICE, SCAUNE COPIL BICICLETA, LANTURI AUTO ANTIDERAPANTE SAU BARE TRANSVERSALE AUTO ELE NU BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT!

Plata

La provelo.ro puteti plati in 4 moduri. Alegeti metoda cea mai convenabila:

  1. Plata la livrare (plata ramburs)
  2. Transfer bancar/depunere in contul bancar
  3. Cash in magazinul nostru
  4. Plata cu cardul bancar

 

1. Plata la livrare (plata ramburs)

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat, la livrarea coletului. Comisioanele aferente acestei metode de plata sunt cele percepute de firma de curierat.

2. Transfer bancar/depunere in contul bancar

Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii pe email.

3. Cash in magazinul nostru

Aceasta metoda de plata este disponibila doar clientilor care opteaza sa ridice produsul direct din magazinul nostru. Aceasta metoda este recomandabila clientilor din/sau in trecere prin Bucuresti, pentru a optimiza costurile cu achitarea si livrarea comenzii. Pentru detalii privind programul magazinului nostru verificati sectiunea “Contact”.

Please select your product

Categorii