Roti ajutatoare copii

5 produse găsite

Roti ajutatoare copii de bicicletă, atunci când suntem mici, sunt accesoriul de care vrem să scăpăm cât mai repede, dar în aceeași masură ajută la inițierea mersului de bicicletă care odată învățat, nu se uită niciodată.
Vă așteptăm în magazinul nostru din București sau ne puteți contacta telefonic, iar echipa ProVelo vă este la dispoziție pentru a vă ajuta să roțile ajutătoare potrivite pentru copilul dumneavoastră.
Roti ajutatoare copii sau momentul in care ne urcam pentru prima data pe bicicleta este unul de neuitat pentru fiecare dintre noi.
De aceea, orice parinte, cautand sa ofere copiilor sai amintiri cat mai placute legate de acest moment, va dota bicicleta micutului cu roti ajutatoare pentru copii care sa le ofere stabilitate si posibilitatea sa invete sa mearga pe bicicleta in conditii de siguranta si cat se poate de placute.
Cand veti observa ca micutul s-a deprins cu mersul pe doua roti si se sprijina foarte rar pe rotile ajutatoare, ele se pot demonta. Desigur, dupa acest pas, pentru inca o vreme, este recomandat sa fiti alaturi de copii pentru a-i superviza in primele ture facute cu bicicleta, de data aceasta fara roti ajutatoare!

[###]
Roti ajutatoare de biciclete pentru copii care sunt la inceputul ‘’drumului’’ pe bicicleta.

Please select your product

Categorii