Scaune copil bicicleta

30 produse găsite

Scaune de copii pentru bicicleta cu fixare pe cadru sau portbagaj pentru plimbari de neuitat împreună cu întreaga familie.
Scaunele de bicicleta pentru copii sunt facute dintr-un material special din plastic care rezista la intemperiile vremii de afara si au si un sistem de centuri de siguranta pentru a sta copilul cat mai bine si comod in timpul deplasarii.
Scaunul pentru bicicleta se poate atasa atat în fata bicicletei pe ghidon sau cadru cat si in spate pe portbagaj.
Pentru siguranță sporită va recomandam protectiile de corp si casca de bicicleta pentru copii. Va recomandam pentru copii si un magazin online cu hainute si body bebelusi pana la 3 ani.
Dacă aveți nevoie doar de un singur scaun, atunci, pedalarea și avantajele de siguranță ale unui Scaun bicicleta copii spate îl fac cea mai bună opțiune.
Scaun bicicleta copii fata are avantajul că micuțul tău poate vedea mai multe și poți vorbi mai ușor cu el.
Comandă online / Consultanta online sau telefonic de la experții noștri.

[###]
Scaun Bicicleta Copii, un echipament din ce în ce mai util și căutat… luați copiii la plimbare montând un scaun copii bicicleta pe bicicleta dvs. Și împărtășiți entuziasmul cu cei mici de la o vârstă fragedă.
Dacă doriți să mergeți cu bicicleta cu un copil în vârstă de 6 luni – 6 ani / max. 22Kg, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți cumpăra este un scaun pentru copil pentru bicicleta dvs. ce permite micutului să fie fericit, sigur și confortabil.
Vindem scaune de bicicleta pentru copii și avem mărci de top precum THULE și Polisport care este unul dintre cei mai mari producători din lume de echipamente de bicicleta pentru copii. Scaun bicicleta copii THULE o alegere premium sau scaun bicicleta copii Polisport cu un raport preț / calitate excelent.

Please select your product

Categorii