Cuveti ghidon bicicleta

81 produse găsite

Cuvetii sunt alcatuiti din cuvetele exterioare, cele care se montează pe headtube-ul bicicletei, rulmenții (sau coroanele), garniturile (care țin departe mizeria sau pătrunderea apei), conul de pe furcă, capacul de fixare și șurubul aferent de prindere.
In functie de tipul de construcție, cuvetele trebuie cumparat si în funcție si de dimensiunea headtube-ului tău.
La bicicletele moderne, distingem 4 standarde: 1-1/4 inch, 1-1/8 inch, 1-1/8 – 1.5 inch (headtube conic), 1.5 inch (headtube oversize).
După cum reiese din cifre, doar în cazul headtube-ului conic cuveta de sus va fi mai îngustă, iar cea de jos mai lată.
În cazul în care ai un headtube conic și dorești să utilizezi o furcă cu un gât al cărei diametru este de 1-1/8, vei finevoit să utilizezi o cuvetă inferioară care va acționa precum un adaptor (diametru exterior potrivit pentru 1.5 inch, dar cu diametru interior pentru 1-1.8 inch)
Se recomandă ungerea periodică pentru a prelungi durata de viață a acestora, această operatiune o puteți efectua chiar în service-ul nostru specializat.

[###]
Cuveti ghidon bicicleta sunt piesele care fac legătura între furca și cadru, în vederea rotirii furcii și a ghidonului în cadru.
Cuvetele de bicicleta, cuveti bicicleta sau cuveti furca sunt de mai multe tipuri; integrați, pe rulment sau bile, oversize sau semiintegrați.

Please select your product

Categorii