Pedale bicicleta

217 produse găsite

Pedale bicicleta pe bile sau rulmenti sunt piesele componente asupra cărora se exercită o forță foarte mare, din acest motiv vă recomandăm să le alegeți cu grijă si din materialele cele mai bune
Majoritatea bicicletelor vin din fabricație cu pedale de plastic, chiar de la început ar fi bine să faceți acest upgrade bicicletei dumneavoastră pentru o mai mare rezistență, durabilitate și performanță în timpul pedalării.
Pedalele de bicicletă pot fi din diverse materiale precum titan, magneziu și alte aliaje neferoase, precum și de mai multe tipuri : platformă, SPD, Crank Brothers, platforma cu ratrape, pedale cu clipsuri sau pedale hibrid.
La magazinul nostru, ProVelo, găsiti seturi de pedale pentru bicicletă de la numeroase mărci de prestigiu precum : Shimano, Welgo, HTI, Truvativ, BBB și alții iar montajul se poate face în service-ul magazinului nostru ProVelo.

[###]
Pedale bicicleta pentru biciclete hibrid, cu clipsuri spd, platformă cu ratrape si altele pentru orice tip de bicicleta de oras, pliabile, electrice de munte, MTB.

Please select your product

Categorii