Biciclete copii

Biciclete copii

51 produse găsite

Bicicleta copii Neuzer
Pentru un copil, baiat sau fata, bicicleta poate fi unul dintre cele mai frumoase daruri! E adevarat ca ei cresc vazand cu ochii si e foarte probabil ca acest dar, in cativa ani, sa nu mai corespunda. Dar, o bicicleta buna, care a fost intretinuta corespunzator, poate fi vanduta pentru a cumpara urmatoarea bicicleta, mai mare.
Din fericire, bicicleta pentru copii Neuzer, are unul dintre cele mai bune rapoarte intre pret si calitate! Aceste biciclete vin in plus cu dotari menite sa sporeasca siguranta si confortul copiilor si anume – cu mansoane de cauciuc speciale pentru ghidon, cu roti ajutatoare gata montate, cu cosuri frumos decorate pentru fete, cu aparatori pe ambele roti dar si pe lant!

Bicicleta fara pedale copii
Dupa trotineta, bicicleta fara pedale pentru copii este urmatoarea etapa. Daca trotineta ii ofera copilului ocazia sa se acomodeze cu pedalele, bicicleta fara pedale reprezinta cea mai buna metoda pentru ca el sa se deprinda cu echilibrul pe doua roti si chiar cu viteza. Desi pare greu de crezut, aceste biciclete pot prinde viteze destul de mari, de aceea, de acum este bine sa dotati copilul si cu o casca de protectie.
Odata ce a deprins pedalatul si echilibrul pe doua roti, adica a trecut de primele doua etape, se poate trece la a treia etapa, aceea a bicicletei cu roti ajutatoare, sau chiar fara roti ajutatoare, daca micutul se simte sigur pe el.

Biciclete ieftine copii – nu neaparat cea mai buna alegere
Bicicleta este mult mai mult decat o jucarie! Este un mijloc de locomotie care ii permite copilului sa se deprinda cu echilibru pe doua roti si, totodata, sa exploreze. Un copil pe bicicleta este un copil care traieste libertatea si isi exerseze increderea in sine. Iar o bicicleta buna, bine echilibrata, poate face diferenta intre o experienta frumoasa si o amintire placuta din copilarie, sau o experienta mai putin placuta.
De aceea va recomandam sa nu cautati biciclete ieftine pentru copii, ci biciclete bune, bine reglate, dotate cu elemente de siguranta si confort, care sa ofere copilului dumneavoastra o experienta frumoasa.

Biciclete copii 3 – 4 ani
Chiar daca micutul va creste si, poate in cativa ani, va avea nevoie de o alta bicicleta, mai mare, bicicleta trebuie sa fie una adecvata inaltimii copilului. De ce? Pentru a o putea folosi in conditii optime si confortabile si a nu rata o experienta frumoasa. Astfel, pentru copii cu varste intre 3 si 4 ani, care au inaltimea pana in 95 cm, bicicleta potrivita este aceea de 12 inch, adica 30 cm.
Viu colorata si dotata cu elemente care sa ii sporeasca vizibilitatea, ea nu este doar atractiva pentru copil, ci si vizibila in trafic de catre soferi! Pentru acest interval de varsta foarte potrivite sunt si bicicletele fara pedale pentru copii.

Biciclete copii 5 – 6 -7 ani
Intre varsta de 5 si 7 ani copiii au inaltimi cuprinse intre 100 cm si 120 cm. Acestora li se potrivesc bicicletele pentru copii 5 – 6 – 7 ani de 14 inch (35 cm). Ele se pot gasi si in varianta fara pedale – foarte utila pentru ca micutul sa invete mersul pe doua roti – dar si in varianta cu roti ajutatoare care se pot demonta de indata ce sesizam ca nu mai sunt utile.
Mai exact, daca observam ca, in mai bine de 90% din timpul in care pedaleaza, copilul nu se mai sprijina pe rotile ajutatoare, este momentul sa le demontam. Desigur, dupa demontare, pentru inca o vreme, vom continua sa supraveghem copilul si, eventual, sa ii acordam suportul necesar, daca el nu este total sigur in mersul pe doua roti.

Bicicleta copii 8 – 9 – 10 ani
Copilul a crescut, are acum intre 120 cm si 130 cm si pedaleaza cu genunchii aproape la gura?! Este momentul sa treceti la urmatoarea dimensiune de bicicleta, aceea adecvata varstei si inaltimii lui, si anume la cea de 16 inch (40 cm). Inca se mai pot gasi si in varianta fara pedale – daca micutul nu s-a deprins cu echilibrul pe doua roti – sau cu roti ajutatoare demontabile in momentul in care nu mai sunt necesare.
Atractiv colorata, dotata cu elemente reflectorizante, semnale luminoase si sonore, bidon cu apa si chiar cosulet in varianta pentru fete, bicicletele acestea nu vor sta degeaba nicio clipa, puteti fii siguri!

Biciclete copii 20 inch
Bicicletele pentru copii 20 inch (50 cm), sunt dedicate pentru inaltimile cuprinse intre 150 si 185 cm. Aici s-ar incadra copiii cu varsta intre 7 si 12 ani. In varianta pentru copii, aceste biciclete sunt viu colorate si au elemente reflectorizante care sa le faca cat mai vizibile in trafic. Ca si dotari, dispun de sisteme de avertizare sonora, dar si luminoasa, oglinzi retrovizoare, bidon de apa si, in varianta pentru fete, minunatul cosulet frumos decorat!
Pentru a proteja copilul de noroiul si baltile de pe carosabil, aparatorile de la roti nu lipsesc nici ele. Haioase, rezistente, dotate cu tot ce este necesar, uneori ele sunt cautate chiar si de adulti!

Bicicleta copii 18 inch
Sportul nu ar trebui sa lipseasca din programul zilnic al copiilor nostri, iar bicicleta poate fi un motiv minunat pentru ca acestia sa ramana activi si conectati cu natura. Pentru cei cu inaltimea intre 130 si 150 cm, care ar corespunde varstelor 10 – 12 ani, le sunt recomandate bicicletele de copii de 18 inch (45 cm).
Dotate cu roti ajutatoare, elemente reflectorizante, sisteme de avertizare sonora sau luminoasa, ele vin, totodata, in culori vii, cat mai vizibile in trafic. Fetele se vor bucura de cosuletul de pe ghidon, dar si de oglinzile retrovizoare! Si, pentru zilele cu noroi sau cu balti care nu ne vor tine in casa, aparatorile de pe roti nu trebuie uitate din dotare!

Bicicleta copii 16 inch
Pentru micutii cu varsta intre 5 si 8 ani, sau, mai sigur, cu inaltimea intre 100 si 130 m, se recomanda bicicleta pentru copii 16 inch. Rezistente, comode, dotate cu multiple elemente de siguranta si frumos colorate, ele pot fi un dar de  neuitat pentru copiii nostri! In plus, vor fi un motiv de nerefuzat de catre cei mici pentru plimbari lungi in natura, departe de tentatia calculatorului sau a televizorului. Dotate cu accesorii variate si atractiv colorate, ele vor satisface orice exigente parentale, fiind prevazute cu aparatori pentru roti si lanturi, cu frane bine reglate atat pe spate, cat si pe fata, cu mansoane din cauciuc care sa amortizeze socul posibilelor caderi si, desigur, cu roti ajutatoare!

Biciclete copii – Promotii si reduceri

Traim timpuri in care copiii se dezlipesc tot mai greu de televizor sau calculator! Insa, pentru oricare dintre ei, o bicicleta frumos colorata – eventual cu tematici din filmele iubite de copiii – cu dotari adecvate care sa il protejeze de socul cazaturilor si incidente neplacute, poate fi o motivatie imposibil de refuzat pentru a iesi afara, la joaca!
De aceea, daca doriti sa oferiti copilului dumneavoastra cat mai multe momente in natura, nu esitati sa faceti o investitie de viitor si sa profitati de promotiile la biciclete copii!  Unele, adevarate bijuterii, vor fi adorate de cei mici si vor uita curand de personajele de pe ecran!

Bicicleta copii Bucuresti – pentru plimbari la oras

Locuiti in Bucuresti, chiar langa parcul Herastrau, este o vreme superba afara, dar micutul nu poate renunta la desenele animate ca sa va insoteasca la o plimbare? Avem o solutie pentru dumneavoastra! Nu va mai fi nevoie sa va rugati de el sa iasa afara, dimpotriva, va veti ruga de el sa intre in casa! Cum?! Simplu! Cautati o bicicleta pentru copii in Bucuresti.
Veti fi incantati sa vedeti ca ii puteti achizitiona bicicleta cu desenele preferate, cu cosulet in care sa isi poate tine masinuta sau ursuletul, cu roti ajutatoare si mansoane de siguranta pe ghidon care sa amortizeze socurile, cu aparatori atat pe roti cat si pe lant! Sunt atat de atragatoare si bine realizate, incat devin o investitie imposibil de trecut cu vederea, iar micutul va fi incantat sa iasa acum in parc!

Biciclete copii cu roti ajutatoare
Prima treapta a mersului pe doua roti este mersul cu tricicletele care ajuta copiii sa se deprinda cu mecanismul pedalarii. Apoi urmeaza bicicletele fara pedale care ajuta copii sa se deprinda cu echilibru pe doua roti. A treia etapa o reprezinta bicicletele pentru copii cu roti ajutatoare, care dureaza cel mai putin, copilul fiind acum deja familiarizat cu pedalatul si mersul pe doua roti.
In scurt timp veti observa ca rotile ajutatoare sunt de prisos – pentru ca micutul poate pedala foarte bine si reuseste sa iti pastreze echilibru de minune. E momentul final, caci ii vom scoate rotile ajutatoare si, de acum, pentru toata viata, el va stii sa imbine gravitatia cu simtul echilibrului si sa zboare pe doua roti! Iar asta nu o va mai uita niciodata!
[###]
Biciclete copii de 3, 4, 5, 6 sau 7 ani, cu roti ajutatoare, de 16 sau 20 inch.
Bicicleta de copii are numeroase avantaje, iar pentru ei poate fi un motiv bun pentru a socializa, pot invata ce inseamna aventura si libertatea de miscare in aer liber. Mersul pe bicicleta ajuta la o dezvoltare armonioasa a musculaturii si stimuleaza capacitatea de orientare, atentia si coordonarea miscarilor.

Please select your product

Categorii