Biciclete

Biciclete pliabile, electrice, MTB, de oras, trekking, full suspension, cursiere de la marci de renume: Dahon, Neuzer, Bizobike, Centurion, Pegas.

Producator

Preț

Recomandarile noastre din BicicleteBicicleta Pliabila Carbon Bizobike Pilot 9Bicicleta Pliabila Carbon Bizobike Pilot 9Vezi rapid
Bicicleta pliabila carbon
Roata 20 inch
8,199.00 lei
Sale! -6%
Bicicleta Pliabila Electrica Bizobike A ClassBicicleta Pliabila Electrica Bizobike A ClassVezi rapid
Bicicleta electrica pliabila
Roata 20 inch
8,599.00 lei 8,079.00 lei
Sale! -14%
Bicicleta pliabila electrica aluminiu oras Bizobike Emotion IIIBicicleta Pliabila Electrica Bizobike Emotion IiiVezi rapid
Bicicleta electrica pliabila
Bicicleta electrica pliabila usoara
Roata 20 inch
6,399.00 lei 5,499.00 lei

Magazin biciclete Bucuresti sector 1, de piese, accesorii si echipamente bicicleta langa Piata Victoriei, Parcul Kiseleff , Gara de Nord si Primaria Sectorului 1 .
Vindem biciclete cu cadru de aluniniu si carbon de la cei mai mari producatori din Germania, America si Ungaria.
Giant, Dahon, Neuzer si Centurion si din toate gamele; munte, oras, pliabile, electrice, cursiera, mountain bike, mtb, copii.
Vanzare biciclete pana la 36 de rate prin Card Avantaj, Optimo Card si altele.
Magazinul de biciclete ProVelo se adreseaza tuturor biciclistilor, incepatori si avansati, punand la dispozitie o gama larga de biciclete, piese si accesorii pentru biciclete dar si service specializat.
La capitolul accesorii si piese pentru biciclete, in magazinul nostru poti gasi aproape tot ce ai nevoie pentru bicicleta ta.
De la anvelope de toate tipurile si marimile, butuci, camere, furci, ghidoane, jante si saboti pana la oglinzi, pompe, antifurturi, aparatoare de noroi, faruri, avertizare sonora, ciclocomputere si GPS-uri. Iar pentru tine avem si zona de echipamente: casti de protectie pentru bicicleta, protectii de corp, manusi, ochelari, echipamente pentru ciclism.