Ciclo computere bicicleta

42 produse găsite

Ciclocomputere bicicleta este un dispozitiv care se monteaza pe ghidon si care ofera ciclistului indicatori pentru viteza cu care se deplaseaza sau o medie a vitezei intregii curse, distanta parcursa, pozitia geografica, altitudine, ritmul de pedalare sau cadenta si chiar ritmul cardiac.
In functie de model, sunt dispozitive care indica si numarul de calorii consumate de ciclist pe parcursul intregii curse.
Aceste ciclocomputere de bicicleta sunt cautate de cei interesati de evaluarea performantelor realizate, dar pot fi utile tuturor in diverse situatii.
Subtire, usor de montat, el nu ocupa mult loc pe ghidon si poate deveni un partener interesant pentru plimbarile dumneavoastra, care, astfel, vor fi monitorizate indeaproape.
La ProVelo veți găsi o întreagă selecție de ciclocomputere ce dispun de diverse seturi de informații și sisteme de transmitere de la cei mai cunoscuți producători : Sigma, Velomann, Ventura, Cateye și alții.

[###]
Ciclocomputere bicicleta sau bike computerul, altfel denumit vitezometru, vă oferă o serie de informații din timpul deplasării cu bicicleta precum distanța, timpul, viteza și chiar caloriile sau altitutinea cu opțiunea ca toate aceste date să fie descărcate fie prin cablu de date sau wireless, în funcție de model.

Please select your product

Categorii