Suporturi schiuri auto

Suporturi schiuri auto

13 produse găsite

Suport schiuri si snowboard magnetic sau pentru bare transversale de la Thule, Cruz, Gev, Hakr, Peruzzo si Mont Blanc. Peste 50 de modele de suporti schiuri 2, 4, 6 perechi schiuri, pentru echipamente destinate sporturilor de iarna.

Suport schiuri Thule
Un suport schi pentru auto necesita calitatea si tehnologia superioara de productie, design-ul modern si versatil, adaptate tuturor cerintelor pietei, caracterizeaza absolut toate produsele acestei companii, iar siguranta ramane in continuare deviza de necontestat a suedezilor de la THULE!.
Compania suedeza Thule, se remarca si se afirma in domeniul piese auto, prin produsele sale destinate transportului echipamentelor de orice tip, biciclete, echipamente sportive, echipamente pentru sporturi nautice, drumetii, camping: Thule Deluxe, 

Suport schiuri auto Cruz
Daca doriti un suport schi sau pentru placi snowboard, montat pe un suport auto, in afara de solutia cea mai buna reprezentata de cutiile portbagaj, oferim o gama larga de suporturi de schiuri la diferite categorii de pret. Un suport auto pentru schiuri este util, deoarece daca veti cumpara un sistem schi si snowboard, de exemplu pentru 4 perechi schiuri, iar dumneavoastra folositi schiuri de carving, mai late decat cele obisnuite, exista riscul sa nu incapa in suport decat 3 perechi schiuri. De asemenea trebuie sa verificati ca in cazul legaturilor de carving suprainaltate,daca schiurile sunt legate “talpa pe talpa”, sa nu atinga cu legaturile acoperisul autoturismului deteriorandu-l. In aceste situatii este indicat sa cumparati un suport mai mare pentru mai multe perechi de schiuri si sa asezati schiurile cu legaturile in sus, unul langa altul.

Suport schiuri cu prindere magnetica
Suporturile magnetice pentru schiuri, sunt in general solutii practice pentru cei care nu doresc sa investeasca mult intr-un suport de schiuri. Pentru ca se folosesc prin lipirea talpilor magnetice direct pe acoperisul masinii, nemaifiind necesara achizitionarea unui set de bare transversale, aceasta solutie este mai ieftina decat varianta pe bare. Acest set suporti prezinta doua dezavantaje fata de cel montat pe bare portbagaj. Siguranta transportului schiurilor in aceasta variant este direct influentata de cat de curat si uscat este acoperisul masinii cand se fixeaza suportul. Aceasta inseamna, ca de cate ori este demontat si apoi repus pe pozitie, acoperisul masinii trebuie curatat bine de gheata, zapada, umezeala. Alt dezavantaj este ca pot fi furate foarte usor de pe masina, prin simpla dezlipire a talpilor magnetice.

Suporturile magnetice schi Thule, suportul magnetic Gev, suport ski Menabo, suport ski Cruz sau cele cu prindere pe bare dispun de sistemul antifurt.

Suporturi schiuri snowboard pe bare transversale transporta schiurile in conditii de siguranta si trebuie sa fie de calitate comparabila, pentru a putea fi montate pe barele transversale

Suporturi skiuri auto pe bare transversale este cel mai utilizat sistem de transport al schiurilor si/sau placilor de snowboard, este cel care foloseste suportul montat pe bare transversale.

Oferim si alte marci la fel de consacrate in domeniul suportilor schi si snowboard: Menabo Acongagua, suport schiuri Hakr Alu si Menabo Igloo.

[###]
ProVelo.ro ofera suport schiuri, suport ski auto, suport schiuri Thule, suport schiuri magnetic, de la 2 la 6 perechi sau 2 placi snowboard.

28%
Please select your product

Categorii