Pantofi ciclism bicicleta

196 produse găsite

Pantofi ciclism sau incaltamintea pentru ciclism vă asigura în primul rand o aderența mai buna în timpuldeplasarilor dar si siguranta si randament sporit.
Pantofi bicicleta au diverse tipuri de prindere pe bicicleta cum ar fi sistemul Shimano SPD (Shimano Pedaling Dynamics) care este foarte raspandit printre biciclstii care prefera bicicleta de munte sau MTB sau sistemul Look care este preferat de ciclisti de sosea.
Exista numeroase variante de pantofi pentru ciclism care se diferentiaza prin material cum ar fi insertiile de carbon, aluminiu, plastic si altele sau sistemele de prindere de la producator la producator, cum ar fi SPD Shimano, Sidi, Gaerne, Look si altii.
Pentru a alege incaltamintea de bicicleta care vi se potriveste va asteptam în magazinul de biciclete ProVelo din Bucuresti unde personalul nostru specializat si prietenos o sa va ofere toate informatiile si asistenta necesara.

[###]
Pantofi ciclism, incaltaminte pentru ciclism de calitate exceptionala si preturi ieftine si accesibile la magazinul de biciclete bucuresti provelo deschis nonstop pe online

Please select your product

Categorii