Remorca bicicleta

Remorca bicicleta

0 produse găsite

REMORCA BICICLETA

Lider pe pe piata carucioarelor multifunctionale, Thule Chariot proiecteaza produse care fac viata mai confortabila atat parintilor cat si copiilor. Ghidoane ajustabile, decapotare usoara, cabina cu temperatura ajustabila, tampoane suplimentare, sunt facilitati care vor fi apreciate de catre parintii care isi transporta copiii cu carucioarele Thule Chariot.

Nu-ți lăsa copilul/copii acasă cu bunica/bona/ vecinul, ci ia-i cu tine! Efectele benefice ale activității în aer liber și nu în ultimul rând exemplul personal vor avea ca rezultat o dorință naturală din partea copilului tău de a avea și el o viață sănătoasă și activă.

Remorca Bicicleta Thule Chariot pentru transportul copiilor sunt multifuncționale: pe lângă faptul că poți transporta unu sau doi copii cu ajutorul bicicletei, prin construcția modulară aceste remorci pot fi transformate în cărucior usual sau devin un ”must have” pentru diferite activități sportive în aer liber ca de exemplu la schi fond, sau în timpul turelor. Pentru aceste activități poți transforma remorca cu ajutorul accesoriilor adecvate. Calitatea de vârf garantează utilizarea îndelungată indiferent câți copii are în plan familia ta.

Aceste remorci sunt în așa fel concepute să garanteze și siguranța ciclistului datorită sistemului de conectare patentat ezHitchTM. Remorcile sunt dotate cu extra compartimente pentru transportul diferitelor haine, jucării și lucruri utile pentru copilul tău. Ghidonul cu tehnologia HeightRightTM se poate seta cu ușurință pentru înălțimea dorită.

[###]
Esti adeptul unei vieti active care implică mult sport? Având copil mic pare greu să-ti urmezi această pasiune. Nivelul de atrenare, timpul liber de calitate si timpul suficient petrecut împreună cu familia înseamnă o jonglare continuă cu timpul tău.  Această problemă o are fiecare părinte cu copil mic si nu toti reusesc să resolve situatia într-un mod optim. Acum noi avem solutia acestei probleme!

Please select your product

Categorii