Suport bicicleta auto

Suport bicicleta auto

34 produse găsite

Suporti bicicleta auto pentru bare transversale pe plafon, suporti pentru carligul de remorcare, pentru usa de la spate sau pentru roata de rezerva. Produse de marca Thule, Cruz sau Mont Blanc.

Suporti biciclete auto
Suporti biciclete auto sau suporti auto bicicleta sunt foarte utili atunci când calatoriti cu masina pentru ca puteti transporta bicicleta in siguranta si asa aveti posibilitatea sa vedeti locuri noi cu bicicleta atat la munte cat si la mare.
Va puteti transporta bicicleta oriunde fie pe plafonul masinii pe bare transversale sau pe portbagaj prin suport haion, sau pe carligul de remorcare.
Cel mai usor de manevrat dintre suporturi biciclete auto este cel de carlig datorita faptului ca este mai usor de incarcat bicicleta si o siguranta sporita in transportul ei dar este si cea mai scumpa varianta. Cel mai des intalnit suport de biciclete pentru masina este cel de plafon pe barele transversale fiind cel mai ieftin dintre toate dar cu siguranta mai scazuta.
Echipa noastra va va ajuta sa alegeți suportul auto de bicicletă potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Suportii auto pentru biciclete sunt disponibili în trei modalitati de prindere:

Suport bicicleta bare transversale

Daca va hotarati pentru transportul bicicletelor pe acoperisul autoturismului, calculul este simplu, pentru ca suporturile de biciclete pentru acoperis sunt individuale. Asadar, cate biciclete doriti sa transportati, tot atatea suporturi trebuie sa folosite. In acest caz trebuie sa achizitionati si barele transversale.

Suport Bicicleta pentru Carligul de Remorcare
Daca aveti montat deja un carlig se remorcare si intentionati sa transportati doua sau mai multe biciclete, merita sa aveti in vedere un suport care se monteaza pe acest calig. Suportul de bicicleta, in cazul modelelor superioare, se poate conecta la instalatia electrica, pentru stopurile de frana si luminile de pozitie. Aceste suporturi sunt fabricate din aluminiu sau otel si pot transporta 2 sau 3 biciclete, iar folosind un adaptor, se poate transporta si o a 4-a. Unele suporturi din gama de varf pot bascula, eliberand accesul la portbagaj, chiar si cu bicicletele montate.

Suport Bicicleta Haion
Daca doriti un suport care se monteaza pe usa de la spatele autoturismului veti gasi in continuare cateva particularitati. Aceste suporturi sunt facute din aluminiu sau otel si sunt usor de montat si de demontat. In mod obisnuit, in acest mod se pot transporta 2-3 biciclete. Acest tip de suport se monteaza in general, pe usa de la spate a autoturimelor de tip monovolum (VW Saran, Ford Galaxy, Opel Zafira, Renault Espace, Chrysler Voyager etc.) dar se pot folosi si la autoturismele de tip 4×4 (fara roata de rezerva pe spate), precum si la alte autoturisme cu constructie similara in partea din spate. Fiecare producator intocmeste liste proprii cu autoturismele pentru care ofera astfel de suporturi.Dezavantajul acestora este ca nu pot fi asigurate impotriva furtului. Suportul poate fi mentinut fixat cand umblati la portbagaj, dar trebuie descarcate bicicletele in prealabil pentru a nu deteriora balamalele usii portbagajului.

Suport Bicicleta Roata Rezerva
Daca aveti un autoturism tip 4×4 care are roata de rezerva montata pe usa din spate, o solutie avantajoasa este suportul de biciclete care se monteaza direct pe aceasta roata. Este fabricat din aluminiu sau otel si este usor de manevrat.Ca dezavantaj ar fi putea fi mentionata limitarea la maximum 2 biciclete si lipsa sistemului antifurt la anumite modele.

Suport Biciclete Thule
Thule a fost înființată în Suedia în 1942 , de atunci misiunea lor a fost sa ne aduca mai aproape de lume și de pasiunea pentru viață. Suntem un grup internațional de oameni uniți de propria noastră pasiune pentru a ajuta familiile active și entuziaștii în aer liber.Thule vă ajută să transportați tot ce vă interesează în siguranță, ușor și în stil, astfel încât să puteți trăi viața activă. Noi credem în valoarea unei vieți active – fie că sunteți în oraș, fie că sunteți in aer liber. Pentru sănătatea și fericirea noastră ca ființe umane și, în cele din urmă, pentru respectul și îngrijirea pe care o dăm apoi lumii din jurul nostru.Oricare ar fi pasiunea ta, indiferent de urmărirea ta. Oriunde te duci, orice ai aduce. Cu Thule, ești liber să trăiești cât mai mult viața ta activă.

[###]
ProVelo.ro ofera suport bicicleta, suport auto bicicleta, suport bicicleta Thule, suport biciclete auto, suport bicicleta carlig remorcare. Pentru bare, carlig remorcare sau haion.

12%
Please select your product

Categorii