Echipamente ciclism bicicleta

193 produse găsite

Echipamente ciclism sau echipamentul de bicicleta, ca în orice alt sport, trebuie sa fie dedicat deorece acesta va asigura confortul si siguranta necesare în timpul pedalatului.
Echipamente de bicicleta atat pentru protectie si siguranta de la RaceFace cat si pentru o plimbare lejera poate deveni mult mai placuta si distractiva in echipamentul potrivit.
Vindem echipamnet ciclism de la toti mari producatori din piata cum ar fi Shimano, Altrix, Fila, RaceFace, Gaerne, O’ Neal cat si din cele mai bune materiale in ceea ce priveste respirabilitatea si impermeabilitatea biciclistului prin materialele respective.
Magazinul de biciclete Bucuresti ProVelo va pune la dispoziție o gama larga de echipamente pentru ciclism de la tricouri, pantaloni, manusi sau hanorace pâna la ochelari, casti si incaltaminte, atent selectionate de la toti marii producatori.

[###]
Echipamente pentru ciclism – pantaloni, hanorace, bluze, tricouri, ochelari, manusi si pantaloni cu bazon de la Altrix, Fila, Giant, RaceFace, O’Neal si altii in stocul magazinului de biciclete ProVelo.

Please select your product

Categorii