Magazin biciclete pliabile si biciclete electrice

 0730900121 / 0743223300     Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00; Duminica: INCHIS

Plată în rate

Biciclete rate, acum poti sa cumperi tot ce ai visat, pentru ca e mult mai usor sa achiti o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit, iar valoarea ratei devine usor de suportat.

Daca esti posesoarea sau posesorul unui Card Avantaj sau Optimo Card optimo-cardde la Credit Europe Bank, Ing Bank sau Banca Romaneasca poti sa platesti la noi bicicleta in rate.

Optimo Card este un instrument de plata ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse ,18, 24 sau 36 de rate, in reteaua comerciantilor parteneri pe teritoriul Romaniei, singurul cost al acestuia fiind dobanda de 19% /an.

Ne-am gandit ca multe biciclete cu adevarat inteligente costa destul de mult, ca merita sa fie cumparate, dar ca genereaza unele probleme in cash-flow-ul, personal.

ProVelo a  instalat acum noul sistem in colaborare cu cei de la Credit Europe Bank, ca sa nu simta nimeni costul bicicletei preferate.

Pentru cei care doresc sa faca un cadou mai scump, mai special, dar care sunt doar intermediari intre un pasionat si o pasiune, CardAvantaj sau Optimo Card poate fi o optiune pentru biciclete rate.

Cine stie, poate cei mai organizati biciclisti dintre voi, sau cele mai riguroase bicicliste dintre cele care citesc acest anunt, se vor gandi sa isi faca un calcul simplu acum la inceput de sezon: 10 rate vor diminua serios efortul financiar facut pentru a lua o bicicleta care sa va si ajute la treaba, sa va si incante la plimbare si sa va satisfaca si toate provocarile.

Daca aveti intrebari suplimentare nu exitati sa sunati la 0743.22.33.00 Pentru corespondenta folositi adresa vanzari@provelo.ro . Incercam sa raspundem prompt dorintelor voastre!

ATENTIE! DACA PRODUSUL DORIT ESTE LA UN PRET PROMOTIONAL EL NU POATE FI ACHIZITIONAT IN SISTEM DE RATE PRIN CARD AVANTAJ.

flyer card avantajheader_cardavantaj

 

 

Poti achita in 1, 18, 24 sau 36 de rate* prin Optimo Card!

Optimo Card iti ofera posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse (18, 24 sau 36 de rate*).

Pentru ca este mult mai usor sa achiti o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit. Iar Optimo Card este solutia ideala.

Beneficii:

  • 18, 24 sau 36 de rate* (pentru o tranzactie de minimum 500 lei);
  • ZERO lei comision de analiza;
  • ZERO lei taxa de emitere;
  • ZERO lei taxa de administrare;
  • Dobanda foarte avantajoasa – 19% / an pentru tranzactiile in rate;

Iata un exemplu de calcul pentru achizitionarea unui produs in valoare de 2.000 lei, in 36 de rate prin Optimo Card:

Valoareprodus: 2.000 lei

Numar de rate: 36

Valoarea ratei lunare***: 73.31 lei

 

 

 

 

X
Total time: 1.67567920685 s