Biciclete rate, acum poti sa cumperi tot ce ai visat, pentru ca e mult mai usor sa achiti o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit, iar valoarea ratei devine usor de suportat.

ProVelo a  instalat acum noul sistem in colaborare cu cei de la  Banca Trasnsilvania, ca sa nu simta nimeni costul bicicletei preferate.

Pentru cei care doresc sa faca un cadou mai scump, mai special, dar care sunt doar intermediari intre un pasionat si o pasiune, Star BT poate fi o optiune pentru biciclete rate.

Cine stie, poate cei mai organizati biciclisti dintre voi, sau cele mai riguroase bicicliste dintre cele care citesc acest anunt, se vor gandi sa isi faca un calcul simplu acum la inceput de sezon: 6 rate vor diminua serios efortul financiar facut pentru a lua o bicicleta care sa va si ajute la treaba, sa va si incante la plimbare si sa va satisfaca si toate provocarile.

Daca aveti intrebari suplimentare nu exitati sa sunati la tel. + 40 743 223300. Pentru corespondenta folositi adresa vanzari@provelo.ro. Incercam sa raspundem prompt dorintelor voastre!

Salut, sunt eu, cardul tau de cumparaturi STAR!

ATENTIE! DACA PRODUSUL DORIT ESTE DIN CATEGORIA PRODUSELOR; CUTII PORTBAGAJ, SUPORTI BICICLETE, SUPORTURI NAUTICE, LANTURI AUTO ANTIDERAPANTE SAU BARE TRANSVERSALE AUTO ELE NU BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT SAU POSIBILITATEA DE PLATA IN RATE!

ATENTIE! DACA PRODUSUL DORIT ESTE LA UN PRET PROMOTIONAL EL NU POATE FI ACHIZITIONAT IN RATE.

 

Please select your product

Categorii