Angrenaj pedalier bicicleta

173 produse găsite

Angrenaj bicicleta este piesa principala din sistemul de transmisie si are diferite dimensiuni sau numar de dinti sau numar de foi in functie de utilizarea pe care o dorim sa o avem la bicicleta, pentru viteza, urcari, coborari sau simplitate.

Angrenaj bicicleta sau angrenajul pedalier este utilizat impreuna cu  diferite tipuri de monoblocuri pe bile sau pe rulmenți la diferite dimenisuni.

Angrenajul de bicicleta este facut din diferite materiale cum ar fi otelul sau aluminiu avand diferite prinderi pe monobloc si anume prin ax patrat care este cel mai raspandit sau prin octalink, isis sau rulmenti exteriori.

Monoblocul pe rulmenți sau bile este o piesă foarte importantă pentru transmisia bicicletei, face legătura între cadrul bicicletei și foile de angrenaj avand diferite lungimi.

La magazinul de biciclete ProVelo vă oferim cele mai bune sisteme de angrenaj pedalier,

în game variate ale marilor producători precum Shimano, Truvativ, RaceFace, Altrix, Suntour și Prowheel.

Asigurăm montare în service-ul nostru specializat folosind scule și prese de la Park Tool.
[###]
Angrenaj pedalier bicicleta de la cei mai cunoscuti producatori din domeniu cu 1,2 sau 3 foi de la Shimano, Truvativ, Altrix, SR Suntour, RaceFace si pentru toate tipurile de biciclete, de munte, oras, cursiera sau pliabila.

Please select your product

Categorii