Furca bicicleta

77 produse găsite

Furca bicicleta este o piesă foarte importantă pe care se montează roata din față și asigură siguranța și confortul în momentul folosirii bicicletei.
 
Furca Bicicleta 

Furca bicicleta este una dintre cele mai importante piese de bicicleta deoarece impreuna cu cadrul care trebuie sa aiba o geometrie corecta asigura stabilitate, siguranta si confort in timpul deplasarii.

Furca cu suspensie sau amortizor 

Furca de bicicleta cu suspensie actuala este construita din aliaje superioare si detine reglaje multiple ce permit setari in functie de biciclist si de forma terenului pe care ruleaza.

Magazin Furca Bicicleta

La magazinul de biciclete Bucuresti veti gasi furca bicicleta pentru toate dimensiunile de roata de la 20, 24, 26,27.5 si 29 atat cu suspensie pe arc elastomer, aer sau ulei sau fixa. Furcile de biciclete sunt diferite, deosebindu-se atât după tipul de material folosit (aluminiu, magneziu și alte metale) și după tipul de suspensie (aer, arc elastomer sau ulei).Furca se poate regla în funcție de nevoile biciclistului și tipul de teren pe care se rulează (cursă, rebound sau evenire și blocare).
Magazinul de biciclete ProVelo asigură întreținere periodică și service specializat pentru toate tipurile de furci. În magazinul nostru veți găsi furci de bicicletă de la Rockshox, SR Suntour, Zoom și alții.

[###]
Furca bicicleta fixa sau cu suspensii pentru siguranta si confort sporit atat în oras cat si la munte pe carari de padure.

Please select your product

Categorii