Daca locuiti in Bucuresti si v-ati propus sa mergeti la serviciu pe bicicleta, desigur, cand vremea o permite, sa stiti ca inainte de a porni la drum, va fi nevoie sa va asigurati ca bicicleta se incadreaza perfect in parametri de functionare. Altfel spus, va trebui sa mergeti la un service de biciclete din Bucuresti. E foarte important sa fie verificate franele si, daca este nevoie, sa fie reglate! Anvelopele trebuie si ele asigurate si, deloc in ultimul rand, este necesar, ca macar o data la sase luni, sa reglati si sa gresati componentele care necesita aceste operatii. Pentru a evita surprizele neplacute, nu plecati la drum fara o bicicleta perfect reglata si pe care sa stiti ca va puteti baza!

Revizie Standard

220 Lei

Acest serviciu este pentru o bicicletă care este folosită foarte des. Este recomandat de două ori pe an pentru ca bicicleta să funcționeze impecabil. Cu o întreținere regulată, pot fi prevenite probleme potențiale, cum ar fi uzura excesivă și griparea șuruburilor. Serviciul nostru avansat depășește standardul dintr-un magazin de biciclete.

 • Reglarea frâne
 • Reglare schimbătoare
 • Service complet transmisie
 • Verificarea tuturor șuruburilor
 • Presiune anvelope și furcă
 • Centrat roți.

Programare Revizie Standard

Revizie Pro

280 Lei

(Cel mai popular serviciu al nostru)

Acesta este un serviciu anual este recomandat pentru entuziaști si pentru cei ce merg la servici cu bicicleta. Întreaga bicicletă este dezasamblata și se acordă atenție individuală tuturor componentelor. Aceasta poate dura până la 3 ore și este cea mai bună valoare pentru bani. Bicicleta va funcționa ca o bicicleta nouă după acesta.

In Plus fata de Revizie Standard
 • Spălare bicicleta
 • Service complet butuci (Fata, pedalier si spate)
 • Service complet cuvete

Programare Revizie Pro

Revizie Race

350 Lei

Acest serviciu la nivel race este îngrijirea finală pentru bicicleta rutieră performantă sau o bicicletă montană cu suspensie completă.
Sunt utilizate doar cele mai bune materiale recomandate de producător. O inspecție înainte de service este rezervată înainte de acest serviciu pentru a discuta orice recomandări și un raport complet este dat după service. Oferim cel mai înalt nivel de îngrijire și atenție pentru a-ți regla perfect bicicleta pentru o cursă sau eveniment.

In Plus fata de Revizie Pro
 • Curățare transmisie in baie cu ultrasunete
 • Ceruirea cadrului
 • Aerisire frâna hidraulică

Programare Revizie Race

TAXA DE URGENȚĂ 100 LEI / BICICLETĂ (se achită pentru orice operațiune de service și se adaugă la costul reparației. Service-ul se efectuează în cel mai scurt timp, dar 'NU PE LOC').

Mai multe informatii despre Garantie si operatiunile Service gasiti aici: Preturi operatiuni service

Service biciclete Provelo
Atelier service biciclete Bucuresti

Service biciclete Provelo
Atelier service biciclete Bucuresti

Service biciclete Provelo
Atelier service biciclete Bucuresti

Service biciclete electrice

Pentru cei care doresc ca in anotimpul cald sa mearga la serviciu pe bicicleta si, totodata sa nu ajunga obositi si transpirati la destinatie, bicicleta electrica este cea mai buna solutie. Insa, inainte de a porni la drum, cautati un service de biciclete electrice si faceti o revizie generala a bicicletei dumneavoastra. Aceasta recomandare este menita sa va protejeze de situatiile neplacute din trafic. Pentru ca nu nu va doriti sa aveti probleme cu franele sau cu partea electrica a bicicletei in mijlocul intersectiilor! De aceea, inainte de a va aventura la drum, macar o data la sase luni, treceti cu bicicleta dumneavoastra pe la un service de biciclete electrice!

Vă mulţumim pentru cautarea pe internet a operatiunilor de service biciclete Bucuresti ProVelo!
Oferim întreţinere periodică si service biciclete profesional , protejand si crescand durata de viaţă a componentelor, ca sa puteti atinge performanţe optime şi in siguranţă.
Atelierul de reparatii biciclete ProVelo este unul dintre cele mai bine dotate cu scule profesionale si care ofera si personal calificat si dedicat rezolvarii oricaror interventii.

Cateva sfaturi practice privind intretinerea si service-ul bicicletei dumneavoastra le puteti gasi pe pagina:

Tips and tricks

Service Biciclete Bucuresti, Sector 1

Pentru cei care locuiesc in zonele sau cartierele din Cotroceni, Grivita, Gara de Nord, Crangasi, Baneasa, Herastrau, Aviatiei sau 1 Mai si doresc sa folosesasca bicicleta pentru a merge la serviciu, le recomandam ca inainte de a se aventura in trafic sa faca o vizita unui service de biciclete din Sectorul 1, pentru o revizie generala a bicicletei. Periodic, si mai exact o data la sase luni, este necesar un reglaj al franelor si al altor componente, gresarea lantului si a butucilor si o revizie a anvelopelor. O bicicleta bine reglata si intretinuta, nu numai ca va functiona mai bine, dar va avea si o durata de viata mai lunga.

Service Biciclete Ion Mihalache

Daca ati ajuns cu bicicleta in sectorul 1, aproape de parcul Kiseleff sau Herastrau si aveti nevoie urgent de o interventie profesionala la bicicleta dumneavoastra, sa stiti ca exista un service biciclete pe strada Nicolae Titulescu. Locatia este foarte aproape de intrarea in parcul Kiseleff si Piata Victoriei. Acolo veti gasi suport pentru a remedia orice probleme, atat pentru bicicletele de copii cat si pentru cele de adulti. Mai mult, pentru o plimbare in deplina siguranta prin parc, daca nu aveti inca o casca de protectie pentru copii care va insotesc pe biciclete, aici aveti toate sansele sa gasiti una potrivita, alaturi de multe alte accesorii care se pot monta pe loc.

Service Biciclete Herastrau

In zona cuprinsa intre Bulevardul Ion Mihalache, Calea Grivitei si Piata Victoriei, pentru cei care nu se pricep sa isi regleze si intretina singuri bicicleta, exista locuri unde pot merge pentru a gasi suport de specialitate. La un service biciclete din Piata Victoriei se pot realiza atat verificarile periodice ale unei biciclete – care sunt recomandate la un interval de cel mult sase luni, cat si interventii in regim de urgenta, pentru problemele aparute in timp ce erati in trafic. Totodata, unele dintre aceste service-uri, au si magazin de unde puteti achizitiona componentele necesare reparatiei, sau alte accesorii pentru biciclete. Odata achizitionate, accesoriile se vor putea monta imediat, chiar in service-ul alaturat.

Testimoniale clienti

Catalin Dobre "Are 3 ani. Tanara, dar a umblat deja 46.000+ km.
Cand am luat-o acasa, cativa prieteni, au ras de mine: bicicleta Neuzer, ai aruncat banii degeaba. In 3 ani si 46.000+ km, am schimbat doar sabotii de frane, lantul si pinioanele. Adica consumabilele.
"

Somesul-Rece-Gilau
Somesul Rece Gilau

In-drum-spre-lacul-Belis
In drum spre lacul Belis

Valea-Cernei-rezervatie
Valea Cernei rezervatie

Domogled-Valea-Cernei
Domogled Valea Cernei

Alba-Iulia
Alba Iulia

Please select your product

Categorii