Ghidon bicicleta

131 produse găsite

Ghidon bicicleta este partea componentă care se prinde de furca bicicletei prin intermediul unei pipe și ajuta la menținerea direcției.
Pe ghidon se montează manetele de frână și schimbător de viteze precum și alte accesorii precum sonerie, ceas kilometraj și altele.
Ghidon bicicleta poate fi fabricat din otel, aliaje aluminiu sau chiar plastic armat cu fibre de carbon.
În funcție de nevoile de performanță sau confort, ghidonul poate fi curbat (RiserBar) sau drept (FlatBar), astfel că și poziția biciclistului variază.
Pentru cross-country poziția este pe orizontală unde centrul de greutate este spre față pentru a facilita cățărările, pe verticală pentru downhill, cu trepte intermediare pentru all mountain, enduro și freeride.
Vă invităm în magazinul de biciclete Bucuresti ProVelo unde echipa noastră va încerca să vă ofere cele mai bune soluții în alegerea ghidonului, capete de ghidon, pipă și altor piese sau accesorii pentru bicicleta dumneavoastră.

[###]
Ghidoane bicicletă flatbar, riserbar pentru cursiere, mtb, cross-country, pliabile sau orice bicicleta cu siguranta le veti gasi la noi de la cei mai mari producatori Truvativ, RaceFace, Sram, Zoom, Ritchey si la cele mai bune preturi.

Please select your product

Categorii