Accesorii biciclete

629 produse găsite

Accesorii biciclete – Aparatori de Noroi pentru Bicicleta
Se spune ca nu exista vreme nepotrivita pentru ciclism, ci doar echipament nepotrivit! In acest sens, aparatorile de noroi pentru bicicleta, aparent un accesoriu mic si neinsemnat, pot deveni o adevarata binecuvantare pentru zilele ploioase in care doriti sa va bucurati de o plimbare prin natura.

Fara aceste accesorii de bicicleta, plimbarea dumneavoastra se transforma, in numai cateva secunde de pedalat,  intr-un adevarat cosmar, pentru ca tot noroiul de pe carosabil va fi aruncat de roti pe spatele dumneavoastra! Asa ca nu ignorati aparatorile de noroi pentru bicicleta care va permit sa va bucurati de ciclism chiar si in conditii neprielnice de carosabil!

Accesorii biciclete – Antifurt Bicicleta
Daca sunteti un ciclist incercat si nu concepeti viata altfel decat pe doua roti, oriunde si oricum, cu siguranta ca ati fost pus in situatia de a parca bicicleta si a o lasa nesupravegheata pentru un timp, mai lung sau mai scurt.

In aceste conditii, prezenta unui antifurt la bicicleta dumneavoastra devine un accesoriu de bicicleta absolut necesar si de dorit! Corect aplicat – cunoscatorii stiu ca acesta trebuie montat astfel incat sa conecteze cadrul bicicletei dar si o roata de locul de parcare – el va poate scapa de evenimente nefericite si deloc de dorit! Sau, altfel spus, paza buna trece primejdia de a ramane fara bicicleta ta!

Accesorii biciclete – Avertizare sonora Bicicleta
Avertizarea sonora este un accesoriu de bicicleta, alaturi de avertizarea luminoasa si un sistem de franare perfect functional, impus ca dotare obligatorie pentru a putea utiliza bicicleta pe drumurile publice. In plus, aceasta trebuie sa fie una specifica bicicletelor si se interzice utilizarea sistemelor de avertizare sonora specifice autovehiculelor, pentru a nu crea confuzie in trafic.

Avertizarea sonora pentru bicicleta este utila, mai ales, in locurile de trafic pietonal, dar poate fi utila si pentru a tine la distanta patrupedele mai mult sau mai putin prietenoase. De aceea, cautati sa va utilati bicicleta cu un sistem de avertizare sonora omologat si functional, pentru ca el va poate fi cu adevarat util!

Accesorii biciclete – Ciclocomputere Bicicleta
Ciclocomputerul pentru bicicleta este un dispozitiv care se monteaza pe ghidon si care ofera ciclistului indicatori pentru viteza cu care se deplaseaza sau o medie a vitezei intregii curse, distanta parcursa, pozitia geografica, altitudine, ritmul de pedalare sau cadenta si chiar ritmul cardiac.

In functie de model,  acest accesoriu de bicicleta poate indica si numarul de calorii consumate de ciclist pe parcursul intregii curse. Aceste ciclocomputere de bicicleta sunt cautate de cei interesati de evaluarea performantelor realizate, dar pot fi utile tuturor in diverse situatii. Subtire, usor de montat, el nu ocupa mult loc pe ghidon si poate deveni un partener interesant pentru plimbarile dumneavoastra, care, astfel, vor fi monitorizate indeaproape.

Accesorii biciclete – Cosuri Bicicleta
Elegante si usor de montat sau de demontat, cosurile de bicicleta sunt un accesoriu foarte util pentru diverse situatii. Acestea pot fi pozitionate in fata, pe ghidon, sau in spate, pe roata. Metalice, din nuiele, din plastic sau din material textil, cosurile de bicicleta se dovedesc practice mai ales daca folosim bicicleta pentru a ne deplasa la serviciu si avem cu noi o servieta sau o poseta. Umplut cu flori, el poate deveni un accesoriu epic si de efect.

Il puteti folosi si pentru a permite animalului dumneavoastra de companie sa va insoteasca in plimbari, sau, pur si simplu, pentru a aduce acasa cumparaturile din piata.

Accesorii biciclete – GPS bicicleta
GPS-ul a devenit un accesoriu util atat pentru cei care se deplaseaza cu masina, cat si pentru biciclisti si, de ce nu, chiar si pentru pietoni. GPS-ul pentru bicicleta este special conceput pentru a se putea monta pe ghidon si a nu ocupa mult spatiu.

Pe langa functionalitatea standard – aceea de a va directiona catre destinatia mentionata – exista softuri care vin cu o adevarata biblioteca cu trasee de ciclism, sau care, conform setarilor si dorintelor dumneavoastra va pot sugera traseul cel mai potrivit.  Mai mult, pentru android au aparut aplicatii dedicate ciclistilor, aplicatii care pot functiona nu numai ca GPS ci si ca adevarate computere de bord, venind cu informatii despre cadenta cu care pedalati, caloriile consumate si chiar imagini din traseu.

Accesorii biciclete – Oglinzi Bicicleta
Oglinzile sunt accesorii de bicicleta care se monteaza pe ghidon si care, reglate corect, sporesc vizibilitatea ciclistului. Se pot instala in pereche, sau se poate instala doar una in partea stanga, care sa va ofere posibilitatea sa urmariti circulatia din spatele dumneavoastra si sa va asigurati in caz de depasiri.

Oglinzile retrovizoare pentru bicicleta pot fi de tip 3D. Mai late si de forma convexa, ele maresc campul vizual si genereaza o imagine de ansamblu, mai generoasa. Oglinzile de bicicleta ofera o vizibilitate mai buna si inlatura riscul ca ciclistul sa se dezechilibreze in trafic atunci cand priveste in spate pentru a se asigura. Este un accesoriu care poate spori gradul de securitate si confort si de aceea nu ar trebui sa lipseasca de pe ghidonul bicicletei dumneavoastra!

Accesorii biciclete – Pompe Bicicleta
Ciclistii cu experienta si care nu ezita in a se aventura pe trasee lungi, uneori in mijlocul naturii si departe de statiile de vulcanizare, stiu ca nu pot pleca la drum fara o pompa de bicicleta, valve de bicicleta, solutii antipana si chiar o camera de rezerva!
Pompa de bicicleta poate fi una de dimensiuni mici, atasabila pe cadrul bicicletei si abia sesizabila, dar este, fara doar si poate, un accesoriu de baza in dotarea unui biciclist! Mai ales daca urmeaza sa parcurgeti un drum mai accidentat si care va va solicita foarte mult cauciucurile si, in special camerele! Mai mult, in drumetiile in grup, pompa de bicicleta este un accesoriu obligatoriu, chiar eliminatoriu, pentru ca se impune sa va rezolvati singur problemele care pot aparea pentru a nu ramane in urma sau a tine grupul pe loc.

Accesorii biciclete – Roti Ajutatoare Copii
Momentul in care ne urcam pentru prima data pe bicicleta este unul de neuitat pentru fiecare dintre noi. De aceea, orice parinte, cautand sa ofere copiilor sai amintiri cat mai placute legate de acest moment, va dota bicicleta micutului cu roti ajutatoare pentru copii care sa le ofere stabilitate si posibilitatea sa invete sa mearga pe bicicleta in conditii de siguranta si cat se poate de placute.
Cand veti observa ca micutul s-a deprins cu mersul pe doua roti si se sprijina foarte rar pe rotile ajutatoare, ele se pot demonta. Desigur, dupa acest pas, pentru inca o vreme, este recomandat sa fiti alaturi de copii pentru a-i superviza in primele ture facute cu bicicleta, de data aceasta fara roti ajutatoare!

Accesorii biciclete – Far bicicleta
Sistemul de iluminare omologat este un accesoriu de bicicleta obligatoriu pentru a putea circula pe drumurile publice noaptea. Acesta trebuie sa fie alcatuit dintr-o lumina rosie pe spate si o lumina alba pe fata si, daca este posibil, elemente reflectorizante aplicate pe spite si chiar pe imbracamintea dumneavoastra.
Pentru lumina alba din fata veti folosi un far de bicicleta, care, corect reglat, va poate fi extrem de util nu numai pentru a va face vizibil in trafic ci si pentru a va lumina drumul! Este recomandat sa alegeti un far cu o lumina alba, reglabila, cu leduri, pentru ca este mai puternic si mai eficient pe timp de noapte. Chiar este recomandat sa investiti in ce este mai bun, fara retinere, pentru ca se va dovedi o investitie de viitor si de mare folos!

Accesorii biciclete – Suporti si standuri bicicleta
Una din problemele cele mai dese de care se lovesc ciclistii care locuiesc la bloc este locul unde isi tin bicicleta. In acest sens, suporti si standurile pentru bicicleta care se pot monta pe perete intr-un colt de pe balcon sau intr-o debara, pot fi o solutie practica si utila. De asemenea, cei care fac ciclism montan si, deseori, se deplaseaza cu masina cat mai aproape de traseu, au nevoie de aceste dispozitive pentru fixarea bicicletei fie deasupra masinii fie in spatele acesteia.
E recomandat ca instalarea suportilor si a standurilor de bicicleta pe autoturism sa fie facuta la un service auto de catre personal de specialitate, pentru a nu avea surprize neplacute in mijlocul traficului.
[###]
Accesorii pentru bicicleta: Aparatori de Noroi, sisteme Antifurt, Avertizare sonora, Ciclocomputere, Cosuri, GPS-uri de bicicleta, Oglinzi Bicicleta, Pompe, Roti ajutatoare copii, Far-uri de bicicleta, Suporti si standuri, set de scule specializate, antifurturi pentru biciclete, manusi, pompe.

Please select your product

Categorii