Lanturi auto antiderapante

Categorii

Disponibil

Brand

Preț

Lanturi auto antiderapante

486 produse găsite

Daca nu gasiti modelul pentru autoturismul Dvs. va putem ajuta telefonic la 0730 900 121.

Lanțuri antiderapante pentru modelul tău de mașină. Produse de calitate premium, fiabilitate, siguranţă maxima si montaj rapid. Gamă diversificată de la cei mai mari producatori ca Thule, Veriga, Rud.

Lanturile Antiderapante fac parte din categoria accesorii auto sau piese auto, ca si barele transversale, suporturi biciclete, suporturi schiuri sau alte accesorii auto universale.

Lanturi Antiderapante.
Este recomandat să aveți un set de lanțuri de zăpadă tip plasa în autoturism, mai ales atunci când vă deplasați multpe timpul iernii. Atunci când carosabilul este acoperit cu un strat de zăpadă sau gheață, trebuie să montați huse antiderapante sau lanțuri zapada pe puntea de tracțiune a autoturismului.

Lanturi pentru Zapada Antiderapante
Este recomandat să aveți un set de lanțuri de zăpadă în autoturism, mai ales atunci când vă deplasați mult, pe timpul iernii. Atunci când carosabilul este acoperit cu un strat de zăpadă sau gheață, trebuie să montați huse antiderapante sau lanțuri de zăpadă pe puntea de tracțiune a autoturismului
Nu lasati zapada sau gheata sa va stea in cale, conduceti in siguranta si cu incredere pe drumurile acoperite de zapada, folosind lanturi antiderapante de inalta calitate! Pentru siguranta autovehiculelor dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic este necesara montarea unor lanturi antiderapante PROFESIONALE, care satisfac cerintele legate de calitate si siguranta avand toate certificarile necesare pentru comercializarea si folosirea in Uniunea Europeana. Producatori consacrati in domeniul lanturilor antiderapante zapada precum Thule/Konig si RUD au dezvoltat solutii care satisfac si cele mai exigente cerinte, garantand o calitate de exceptie si un mega drive. Achiziționați întotdeauna  produse intretinere sau huse antiderapante compatibile cu autoturismul dumneavoastră! Toti producatorii auto folosesc lanturile antiderapante.

Lanturi Antiderapante Thule/Konig
Lanturile antiderapante sunt solutii ingenioase care permit libertatea de miscare in conditiile unui carosabil acoperit de zapada sau gheata. Pe o piata invadata de produse indoielnice, lanturile Thule.Lanturile antiderapante Thule-KONIG sunt omologate in conformitate cu cerintele europene si americane (Ö-Norm 5117, CUNA, UNI 11313, TÜV ) Pentru o durata de viata mai mare, este indicat ca dupa fiecare folosire, lanturile antiderapante tip Thule sa fie bine curatate si depozitate in locuri ferite de umezeala .Lanturile antiderapante Thule-KONIG sunt disponibile in mai multe modele si dimensiuni, atat pt Suv-uri cat si pentru turisme.Lanturile antiderapante Thule-KONIG K-Summit sunt cele mai moderne lanturi de zapada pentru vehicule de pasageri datorita design-ului inovator.Lanturile antiderapante Thule-KONIG K-Summit sunt potrivite pentru orice tip de vehicul pentru pasageri avand 0 mm distanta in spatele rotii.Suprafata de rulare a lantului Thule-KONIG K-Summit prevazuta cu alternari ale placutelor speciale din plastic injectate cu stifturi din metal dur si lant din aliaj special de otel asigura o aderenta si functionare mai buna pe gheata si zapada. Sistemul inovator cu clichet care actioneaza ca un multiplicator de forta ajuta la montarea usoara a lanturilor, iar brate pliabile fac depozitarea mult mai usoara, in geanta eleganta cu care sunt prevazute lanturile antiderapante Thule-KONIG K-Summit. Lant antiderapant Thule-KONIG Easy-Fit SUV – montare rapida in numai 12 secunde.Construcţie de calitate Premium realizată din Oţel Călit Aliat cu Mangan şi Nichel (MnNi) pentru o mai mare fiabilitate.10 mm spaţiu necesar în spatele roţii şi pe suprafaţa de rulare.Sistemul de montaj prin arcurire face ca acest lant antiderapant sa se monteze foarte rapid si intuitiv : dinspre partea de sus inspre partea de jos a rotii.Bara verticala din aluminiu care este situata in centrul sistemului de tensionare, special realizata pentru SUV-uri, este dotata cu o clapeta care se deschide si care printr-o simpla apasare cu piciorul activeaza auto tensionarea lantului, astfel in momentul in care autoturismul este pus in miscare lantul antiderapant Thule-KONIG Easy-Fit SUV se aranjeaza singur pe roata.

Pintre antiderapante zapada enumeram:  lanturi antiderapante Thulekonig CB12,  lanturi antiderapante Thulekonig Easyfit CU9, KSummit XXL.

Lanturi zapada auto antiderapante RUD
Lanturi auto RUD: comfort Centrax lanţul antiderapant automatic, fără manevrări în interiorul roții, fără părți de lanț pe latura interioară, nevizibilă a roții toate manevrările de montaj se execută din exterior – totul la vedere se premontează doar adaptorul si lanțul poate fi montat fără unelte. Lanturi antiderapante RUD continuu de pe suprafaţa de rulare garantează o călătorie confortabilă si zale pătrate cu diametrul de 3 mm.
RUDinnov8 Hybrid reprezinta Inovația unde distanţa dintre anvelopă şi caroserie este de minim 7 mm, combinaţia perfectă între material textil şi lanţ de oţel.
Montaj simplu şi intuitiv si uşor şi cu dimensiuni reduse (economie de spaţiu) asigura protecție excelentă pentru jante din aliaj ușor.
Recomandat atat pentru tracțiune față cat tracțiunii spate este potrivit pentru drumurile acoperite cu zapadă dar si gheaţă. Silențiozitate la rulaj (călătorie confortabilă).
RUDmatic Classic este lanț pe cerc pentru un montaj și demontaj rapid chiar în caracase de roată înguste distanţa dintre anvelopă şi caroserie minim 14 mm, este excelent pentru tracţiune faţă cât şi pentru tracţiune spate.
Zale rotunde de 4 mm unite printr-o zală principal, protecţie integrată pentru jante.
RUDcompact Grip este lantul de zapada tip plasa realizata din otel, practic şi robust iar distanţa dintre anvelopă şi caroserie minim 12 mm.Ideal pentru autovehicule cu tracţiune faţă cât şi pentru cele cu tracţiune spate
NOU: Acum, cu protecţie integrată pentru jante cu configuraţie în diagonală pe suprafaţa de rulare si zale pătrate de 4 mm.
RUDcompact Easy2go cu dispozitiv patentat de tensionare permanentă (PTD: Dispozitiv de tensionare permanent). Configuraţie în diagonală pe suprafaţa de rulare si zale pătrate de 3 mm, distanţa dintre anvelopă şi caroserie minim 9 mm si cu protecţie integrată pentru jantă. Zale speciale pentru o bună tracțiune și rezistență îndelungata.
RUDcompact Easytop Cu dispozitiv de tensionare patentat ce permite montajul fără a mişca autovehiculul. Distanţa dintre anvelopă şi caroserie minim 12 mm, dispozitiv de tensionare permanent si protecție integrată pentru jante, configuraţia oblică a lanţului conferă o tracţiune foarte bună şi reduce uzura. Montajul se efectueaza fără a se mişca autovehiculul.

Dintre cele mai vandute mentionam:  lanturi antiderapante Thule Konig Easyfit,  lanturile antiderapante Thule Konig KSummit, lanturi antiderapante Veriga Professional NT, Veriga PRO Compact 9mm,  lanturi antiderapante Thule Konig CB12,  antiderapante Thulekonig Easyfit CU9 sau antiderapante tip plasa.

Printre alte marci de lanturi enumaram: lanturi antiderapante Veriga:  antiderapante veriga PRO Compact,  lanturi antiderapante Veriga Professional NT, Veriga PRO compact 12mm

Lanturile se potrivesc pentru marci auto precum: Audi, BMW, Citroen, Dacia, Volkswagen, Chevrolet, Fiat, Skoda, Honda, Hyundai, Toyota, Lexus, Ssangyong, Kia, Lada, Ford, Jeep, Mini, Peugeot, Nissan, Seat, Renault, Suzuki, Volvo, Mitsubishi, Alfa Romeo, Mercedes, Mazda, Opel si pentru modele de masini foarte des intalnite precum Dacia Duster, Dacia Logan, Sandero Stepway, Dacia Logan MCV, Audi A3 si A4, Ford Focus, Ford Mondeo, Renault Scenic, Opel Astra, Toyota Land Cruiser, Suzuki Grand Vitara, VW Tiguan si VW Golf IV, V, VI, Golf VII.

[###]
ProVelo.ro ofera lanturi auto, lanturi antiderapante, lanturi masina, lanturi antiderapante 4×4, lanturi auto Thule, lanturi auto Konig. Configurator pentru orice marca si model auto.

Please select your product

Categorii