Biciclete electrice

Biciclete electrice

55 produse găsite

Biciclete electrice sau e-bike si bicicleta electrica pliabila sunt biciclete cat se poate de obisnuite, care beneficiaza de un motor electric pentru a o pune in miscare, fara a mai fi nevoie de un efort asa mare cand pedalezi. 

Bicicleta electrica sau un scuter electric are în componenta sa un motor electric – amplasat fie pe butucul din spate fie pe cel din fata sau central, si un acumulator reincarcabil care alimenteaza motorul. Putem vorbi aici de un produs din zona auto moto precum electrica Devron Riddle W17 sau Pegas Camping Dinamic. 

Bicicleta electrica Neuzer
In ultima vreme, bicicletele electrice au inceput sa capete teren, fiind asimilate ca vehicule electrice si cautate in special de cei care doresc sa se deplaseze la serviciu pe doua roti. Pentru ei, bicicleta sau trotineta electrica este varianta cea mai buna pentru a nu depune prea mult efort si a ajunge obosit si transpirat la birou, dar si pentru a te misca mult rapid prin trafic. Ideala pentru perioada de vara, ea poate deveni un mijloc de transport foarte practic si economic. De asemenea, sunt apreciate de persoanele mai in varsta, care se folosesc de facilitatile ei, motorul electric, pentru a ajunge la viteza dorita fara efort, pentru ca apoi  doar sa pedaleze pentru a mentine viteza. Bicicletele electrice Z Tech sunt printre cele mai populare vehicule electrice, avand cel mai convenabil raport intre calitate si pret. Puteti opta si pentru o bicicleta electrica foldabila.

Bicicleta electrica – Adaugarea motorului

Ai o bicicleta clasica pe care doresti sa o folosesti pe perioada de vara pentru a merge la serviciu cu viteza maxima, dar, totodata, nu iti doresti sa ajungi acolo transpirat si obosit? Solutia este simpla si consta in a-ti modifica bicicleta montandu-i un motor de bicicleta electrica! Desi nu este complicat de montat, e recomandat sa apelezi la un specialist.
Trebuie sa stii ca aceasta modificare va aduce un plus de greutate la bicicleta ta, pentru ca motorul cantareste pe putin 10 kg, dar te vei bucura de o libertate mai mare de miscare si nu va mai fi nevoie sa astepti blocat in trafic. Alte avantaje constau in faptul ca pentru bicicleta electrica nu platesti impozit sau RCA si consumi mai putin de 20 de lei pe luna cu incarcarea bateriei.

Bicicleta electrica – Kit complet

Kitul de biciclete electrice contine componentele necesare pentru a transforma o bicicleta clasica intr-o bicicleta electrica. De obicei el vine cu tot ce trebuie, mai putin cu bateria pe care va trebui sa o cumparati separat. Motorul in sine nu are mai mult de 7 kg, dar kitul, pe ansamblu, poate ajunge sa cantareasca minim 10 kg.
Montat pe roata din spate, va va permite sa va folositi bicicleta atat in modul traditional, pedaland, cat si motorizat. Poate fi o alegere inspirata nu numai pentru a va deplasa spre serviciu, ci si in plimbarile de agrement pentru a trece mai usor peste portiunile mai abrupte de drum.

Bicicleta electrica – Kit motor

Daca ati decis sa va transformati bicicleta clasica intr-o bicicleta electrica, aveti nevoie de un kit de motor de bicicleta si o baterie. Kitul se monteaza pe roata din spate si va poate oferi posibilitatea sa va deplasati cu o viteza de pana la 50 KM / H, viteza maxima depinzand de putere motor. Efectiv va transforma bicicleta intr-un scuter electric si o veti putea folosi cu incredere in perioada calda pentru a va deplasa prin oras.
Singurul dezavantaj cu care vine montarea unui kit de motor de bicicleta este cresterea greutatii bicicletei dumneavoastra. Chiar si asa, bicicleta cu motor ramane o alternativa placuta pentru drumurile prin oras.

Bicicleta electrica – Motorul

Adorati plimbarile cu bicicleta, dar va ingrozeste greutatea drumurilor la deal pentru care nu aveti rezistenta necesara? Nimic mai simplu! Montati un motor de biciclete electrice la care sa apelati doar pentru aceste situatii! E adevarat ca va creste cu 10 kg greutatea bicicletei, dar va ofera posibilitatea sa va bucurati de plimbarile dorite fara a mai ramane in urma grupului sau a obosi excesiv.
Pentru tot mai multe persoane care iubesc plimbarea pe doua roti dar nu mai au varsta si conditia fizica necesare pentru a se aventura, instalarea unui astfel de motor 350W devine o alternativa viabila, deloc de neglijat!

Bicicleta electrica – Bateria

Bateria pentru biciclete electrice nu este una obisnuita si trebuie aleasa in functie de tipul motorului. Ea se poate incarca in maxim 6 ore si ofera posibilitatea de a parcurge pana la 80 de km, daca este vorba de un teren plat, fara dealuri si conditii de vant mai puternic. Sunt baterii pe litiu si baterii pe plumb si ele necesita incarcatoare diferite. O baterie lg este reincarcabila de un anumit numar de ori, dupa care trebuie schimbata. De obicei, electrica dispunde de functia smart balance.
Pentru a prelungi viata bateriei, e recomandat ca la pornirea bicicletei, pana ajungem la o viteza constanta, sa si pedalam putin, sa o incarcam doar cu incarcatorul original, sa nu o folosim pana la epuizare completa si sa o demontam si sa o aducem in casa iarna.

Bicicleta electrica de oraș
Bicicleta electrica urbana a devenit o alternativa tot mai cautat pentru mijloacele de transport in orase. Un pic mai grele decat bicicletele normale, ele vin insa cu cateva avantaje care le recomanda ca mijloace de transport ideale pentru a merge la serviciu pe timp de vara: bicicleta electrica pliabila.
Pentru acest dinamic ebike nu se plateste impozit si nici RCA, iar costurile lunare cu reincarcarea bateriei electrice sunt cu mult mai mici decat cu transportul cu masina sau chiar cu mijloacele de transport in comun. In plus, fiind motorizata ne fereste de efortul pe care l-am depune pe o bicicleta clasica, creste viteza maxima, permitandu-ne astfel sa ajungem fresh si in timp util la serviciu, pentru ca putem sa ocolim aglomeratia din trafic folosind fie aleile parcurilor, fie pistele de biciclete.

Bicicleta Pegas poate fi o buna alegere pentru primul Dv. vehicul electric: Camping Dinamic Ebike.

Va recomandam  bicicleta electrica Devron, calitate la un pret foarte accesibil, dar ar trebui sa analizati si  bicicleta electrica pliabila Airwheel R5

Printre produsele speciale enumaram:  bicicleta electrica Devron Riddle W17,  Devron Riddle M17 , bicicleta electrica Cobra, Pegas Camping Dinamic,  foldabila Inmotion P2, Inmotion P2 Black, electrica Xiaomi. _electrica

[###]
ProVelo.ro ofera bicicleta electrica, biciclete electrice, bicicleta electrica pliabila, biciclete electrice Devron, Neuzer, Bizobike.

23%
Please select your product

Categorii