Antifurt bicicleta

81 produse găsite

Antifurt bicicleta, numeroase modele si culori pe diferite clase de securitate de la Abus, Tonyon, Altrix, Trelock, M-Wave la cele mai ieftine preturi.
Antifurt bicicleta, de mai multe tipuri si categorii din diferite aliaje de otel care ii dau clasa de securitate sau modele cu cheie, cifru, u-lock sau lacat bicicleta sau tip lant.
Daca sunteti un ciclist incercat si nu concepeti viata altfel decat pe doua roti, oriunde si oricum, cu siguranta ca ati fost pus in situatia de a parca bicicleta si a o lasa nesupravegheata pentru un timp, mai lung sau mai scurt.
In aceste conditii, prezenta unui antifurt la bicicleta dumneavoastra devine un accesoriu absolut necesar si de dorit!
Corect aplicat – cunoscatorii stiu ca acesta trebuie montat astfel incat sa conecteze cadrul bicicletei dar si o roata de locul de parcare – el va poate scapa de evenimente nefericite si deloc de dorit!
Sau, altfel spus, paza buna trece primejdia de a ramane fara bicicleta ta!
În funcție de investiție intr-un antifurt bicicleta creste sau scade clasa de securitate de la mică la mare deoarece nu exista un sistem antifurt pentru bicicleta care nu poate fi spart.
Toate antifurturile de bicicleta indiferent de model sau producator sunt sparte difera in functie de clasa de securitate timpul in care se sparge.
Tipurile de antifurt sunt clasificate pe categoriile U-lock, cablu, sufa, lant, pliabil sau cifru pe care le găsiți în stocul magazinului nostru online și la sediul nostru din București.

[###]
Antifurt bicicleta, de mai multe tipuri si categorii din diferite aliaje de otel care ii dau clasa de securitate sau modele cu cheie, cifru, u-lock sau lacat bicicleta sau tip lant. Prezenta unui antifurt la bicicleta dumneavoastra devine un accesoriu absolut necesar si de dorit!

Please select your product

Categorii