Cutii portbagaj auto

47 produse găsite

Peste 100 de modele de cutii portbagaj auto de la cei mai mari producatori: Thule, Neumann, Junior, Aragon si Modula. Cutia portbagaj auto este folosita pentru a transporta obiecte voluminoase cum ar fi bagaje, biciclete, canoe, caiace, schiuri.

Cutia portbagaj auto este folosita pentru transport echipament cum ar fi bagaje, biciclete, canoe, caiace, schi si snowboard sau diferite tipuri de transportoare si containere.
Cutia portbagaj auto are o lungă istorie a utilizării atat pentru iesirile in concediu si natura cat si pe partea comerciala.
Exista cutii cu prindere pe bare transversale sau cutii cu prindere pe carlig remorcare.

Oferim cutii portbagaj pe stoc in magazin de toate culorile, negru, gri, gri lucios si marimile: mici, medii, mari, 320l, 400l, 460l.

Cutie portbagaj Thule
Thule a fost înființată în Suedia în 1942. De atunci, ne-am făcut misiunea să vă aducem mai aproape de lume și de pasiunea pentru viață. Suntem un grup internațional de oameni uniți de propria noastră pasiune pentru a ajuta familiile active și entuziaștii în aer liber.Thule vă ajută să transportați tot ce vă interesează în siguranță, ușor și în stil, astfel încât să aveți libertatea de a vă trăi viața activă. Va oferim o gama larga de accesorii auto: suporturi biciclete, suporturi schiuri, geanta voiaj Thule, rucsac tehnic Thule, suport echipament nautic. Multe produse dispun si de sistem antifurt.

Cutie Portbagaj Auto Neumann si Junior
Cutiile portbagaj Neumann si Junior sunt concepute pentru a satisface orice nevoie de spațiu: pentru călătorii, activități de petrecere a timpului liber, muncă sau pur și simplu transportul unor volume mai mari.
LEVUP – sau in traducere libere” ridicați spațiul dvs” – Aceasta cutie portbagaj auto care este de o calitate superioară în ceea ce privește construcția, siguranța și fiabilitatea, cu un impact estetic exclusiv, pot satisface cele mai variate nevoi curente. Aceste caracteristici provin de la o vastă experiență de familie, cu pasiune și măiestrie care a fost tradusă într-un top al gamei de produse.
SIGURANȚĂ ȘI CALITATE
Nu poate exista nici o SIGURANȚĂ fără CALITATE: testul City Crash, testele statice și dinamice, testele de șoc și testele de rezistență și durabilitate ale circuitului sunt mărturie cu privire la îngrijirea problemei de siguranță atunci când dezvoltați produse LEVUP, cu ajutorul și verificarea TUV, organismul german de certificare.

Cum se alege corect  o cutie portbagaj auto cu prindere pe bare transversale auto portbagaj sau prindere pe carlig
Primul pas in alegerea cutiei portbagaj este selectarea unor bare portbagaj compatibile cu autoturismul cat si cu cutiile de portbagaj. Dimensiunea unei cutii de portbagaj este de asemenea un factor important. La alegerea unei cutii portbagaj trebuie tinut cont de modul de folosinta al acesteia. Bineinteles, in ecuatie trebuiesc inclusi si factori precum: actiunea curentilor de aer, fortele centrifuge prezente in curbe si in schimbarea directiei de mers sau accelerarea si franarea autoturismului. Luand in considerare acesti factori, cutia de portbagaj trebuie sa dispuna de solutii constructive si o forma adecvata pentru a face fata cerintelor utilizarii.

Cele mai des intalnite cutii sunt cele cu fixare pe barele sau pe un set de bare portbagaj auto universal.

Producatori de cutii portbagaj auto si ISO
Indiferent de producator, cutiile sunt echipate cu sisteme de prindere sigure, rapide si contin un set de chingi pentru fixarea produselor in interior. Cutiile de portbagaj de calitate superioara sunt fabricate din ABS ( polimer termoplastic mai rezistent decat plasticul obisnuit). Datorita proprietatilor sale termice, ABS-ul folosit pentru constructia cutiilor de portbagaj ofera rezistenta la schimbarile de temperatura vara-iarna. Un element ce influenteaza pretul cutiilor de portbagaj este finisajul acestora, mat sau lucios. Chiar daca este vorba de acelasi model, finisajul lucios va fi mai scump ca un finisaj mat. Pe de alta parte, o cutie de portbagaj finisata cu strat lucios va fi mai usor de curatat si, in timp, se va deteriora mai putin decat o cutie de portbagaj cu finisaj mat.

Modul de intrebuintare cutie portbagaj si bare transversale portbagaj pentru o siguranta maxima
In functie de dimensiunea si calitatea constructiei, un sistem de portbagaj se pot incarca cu 50 pana la maxim 75 de kg. Ca si masa, o cutie de portbagaj poate cantari intre 10 si 25 de kg, iar bare transversale portbagaj cca. 5 kg. Aceste mase suplimentare si locul lor de amplasament pot afecta centrul de greutate al autoturismului si implicit manevrabilitatea acestuia. Un autoturism va frana pe o distanta mai mare si se va inclina mai mult in curbe, drept urmare viteza va trebui adaptata la noul mod de comportament al autoturismului. Vantul lateral se va face simtit mai puternic, iar in conditii de iarna (zapada, gheata) viteza de rulare va trebui semnificativ redusa pentru a evita situatii periculoase. Toate aceste modificari de comportament al autoturismului sunt direct proportionale cu viteza de mers. De aceea, producatori de cutii portbagaj nu recomanda depasirea vitezei de 130 km/h.

Iti oferim o gama variata de cutii portbagaj pentru numeroase marci auto precum: Audi, BMW, Citroen, Dacia, Volkswagen, Chevrolet, Fiat, Skoda, Honda, Hyundai, Toyota, Lexus, Ssangyong, Kia, Lada, Ford, Jeep, Mini, Peugeot, Nissan, Seat, Renault, Suzuki, Volvo, Mitubishi, Alfa Romeo, Mercedes, Mazda, Opel, dar si pentru modele de masini foarte des intalnite precum Dacia Duster, Dacia Logan, Sandero Stepway, Dacia Logan MCV, Audi A3 si A4, Ford Focus, Ford Mondeo, Renault Scenic, Opel Astra, Toyota Land Cruiser, Suzuki Grand Vitara, VW Tiguan si VW Golf IV, V, VI, Golf VII.

Daca nu stiti ce model se potriveste autoturismului Dvs. va putem ajuta telefonic la 0730 900 121.

[###]
ProVelo.ro va ofera cutii portbagaj auto, portbagaj autoThule, cutie Thule, cutie portbagaj Thule, kit-uri pentru montaj si alte accesorii.

24%
Please select your product

Categorii