Inchiriere cutii portbagaj, bare, suporti bicicleta

Inchiriere cutii portbagaj, bare, suporti bicicleta

5 produse găsite

ProVelo vinde si inchiriaza seturi bare transversale, cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri si alte accesorii pentru transport.

INCHIRIERI CUTIE PORTBAGAJ

Un element cheie al strategiei ProVelo este orientarea spre cresterea satisfactiei clientului si implicit reducerea spre minimum a clientilor nemultumiti si nu spre cresterea imediata a profitului, cum se obisnuieste in general. Noi dezvoltam solutii integrate care sa aduca atat confort si siguranta cat si un foarte bun raport calitate pret. Acest lucru ne este facilitat de faptul ca avem parteneriate directe cu toti furnizorii nostrii: Montblanc, Cruz si in mod special Thule. Diversitatea produselor din aceeasi gama, confera clientului nostru posibilitatea achizitionarii dar si a INCHIRIERII unei CUTII PORTBAGAJ  sau produsului dorit cu bugetul prestabilit.Le multumim tuturor clientilor nostri, in mod special suntem flatati si in acelasi timp indatorati de increderea investita in noi de catre prietenii din toate colturile tarii, care au comandat produse doar in baza informatiilor de pe internet.

INCHIRIERE CUTIE PORTBAGAJ in BUCURESTI

Suntem constienti de riscul pe care si l-au asumat intr-o perioada in care piata on-line este departe de maturitate, iar noi nu aveam nici o referinta. In timp, o mare parte dintre ei ne-au recomandat si altora, fie direct, fie pe forumuri. Noi, la ProVelo, suntem o echipa de oameni activi, de sportivi amatori si care incurajeaza si sustin practicarea sportului si a miscarii indiferent de varsta, istoric sau nivel de pregatire. De aceea am adunat o paleta diversificata de echipamente, din diferite discipline, oferite de marci de incredere – multe dintre ele testate si folosite de noi in timpul liber, la concursuri sau in calatoriile noastre.
Preocuparea noastra nu se opreste insa doar la practicarea sportului. La fel de importanta ca planificarea sejurului, a timpului petrecut la destinatie, este si organizarea calatoriei. Atunci cand calatoresti cu masina, cu bagaje si echipamente suplimentare, vrei sa fii sigur ca nu ai surprize. Si vrei sa fii sigur ca si tu si pasagerii beneficiati de un nivel de confort si siguranta ridicate.Echipa ProVelo iti ofera solutii complete in acest scop. Reunind producatori de renume si propunand atat varianta cumpararii cat si cea de inchiriere iti dam posibilitatea sa beneficiezi de produse de calitate fara ca bugetul tau de vacanta sa sufere.

[###]
ProVelo.ro ofera spre inchiriere cutie portbagaj, bare transversale, suport bicicleta, bare portbagaj, suport bicicleta auto, cutie portbagaj auto.

Please select your product

Categorii