Ochelari bicicleta

90 produse găsite

Ochelari bicicleta pentru copii si adulti Limar, Ryders, Uvex, Altrix si altii, calitate exceptionala la prețuri competitive doar la magazinul de biciclete Bucuresti online si offline ProVelo
Ochelari bicicleta sunt extrem de importanti in timpul plimbarilor pe bicicleta, protejand ochii de praf si insecte ce ar putea dauna vederii.
Modelele noastre se împart în doua categorii, sport si urban, fiind de mai multe tipuri: cu lentină fixa sau interschimbabila, polarizati sau nu, fotocromatici in diferite forme si culori pentru a satisface nevoile și stilul fiecarui biciclist atat la munte cat si in oras.
Ochelarii de bicicleta deja reprezinta o parte integranta si obligatorie din echipamentul pentru bicicleta pentru a avea o plimbare cat mai placuta si in siguranta pe orice tip de vreme.
Magazinul ProVelo dispune de o gamă larga de ochelari de bicicleta pentru copii și adulti de la producatori de renume precum Limar, Ryders, Uvex, Altrix și altii la cele mai bune preturi.

[###]
Ochelari bicicleta sunt extrem de importanti in timpul plimbarilor pe bicicleta, protejand ochii de praf si insecte ce ar putea dauna vederii.
Modelele noastre se împart în doua categorii, sport si urban, fiind de mai multe tipuri: cu lentină fixa sau interschimbabila, polarizati sau nu, fotocromatici in diferite forme si culori pentru a satisface nevoile și stilul
fiecarui biciclist atat la munte cat si in oras.

Please select your product

Categorii