Bare transversale Thule

Bare transversale Thule

221 produse găsite

Set Bare Transversale Auto
Barele transversale auto pentru portbagaj puse la dispoziție de magazinul de biciclete Bucuresti ProVelo sunt ideale pentru: portbagajele de plafon și suporturile pentru biciclete, schiuri, echipament nautic.
Satisfac toate nevoile prin sistemele de prindere personalizate pentru fiecare tip de masina si raportul excelent calitate-preț.
Comercializam bare transversale Thule, bare de la Montblanc, Cruz si alti mari producatori si asiguram montajul lor si mai oferim si o gama bogata de accesorii pentru ele cum ar fi suporturi auto de bicicleta, suporti auto bicicleta sau suporti pentru skiuri si cutii portbagaj auto.
Toate celelalte sisteme se vor prinde pe acesta (cutii-portbagaj, suporti de prindere pentru biciclete, pentru schiuri, surf, barci etc.), de aceea trebuie ca el sa confere siguranta, iar prinderea lui de masina sa fie deosebit de stabila.

Set Bare Portbagaj Universale Transversale
Calatoriile tale vor fi, de acum, mai usoare. Iti oferim o gama variata de bare transversale, bare plafon sau bare transversale portbagaj pentru numeroase marci auto precum: Audi, BMW, Citroen, Dacia, Volkswagen, Chevrolet, Fiat, Skoda, Honda, Hyundai, Toyota, Lexus, Ssangyong, Kia, Lada, Ford, Jeep, Mini, Peugeot, Nissan, Seat, Renault, Suzuki, Volvo, Mitubishi, Alfa Romeo, Mercedes, Mazda, Opel si pentru modele de masini foarte des intalnite precum Dacia Duster, Dacia Logan, Sandero Stepway, Dacia Logan MCV, Audi A3 si A4, Renault Scenic, Opel Astra, Toyota Land Cruiser, Suzuki Grand Vitara, VW Tiguan si VW Golf IV, V, VI, VII. Montare bare portbagaj: barele transversale auto comercializate de provelo.ro se monteaza usor si ofera siguranta in transport

Daca nu gasiti modelul pentru autoturismul Dvs. va putem ajuta telefonic la 0730 900 121.

[###]
Gama completa de bare auto transversale Thule pentru portbagaj pe plafon. Configurator pentru toate marcile si modelele de masini. Barele auto transversale Thule sunt ideale pentru cutia portbagaj pe plafon, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri, echipament nautic.

19%
Please select your product

Categorii