Cutie portbagaj auto Thule

26 produse găsite

Cutie portbagaj Thule
Thule a fost înființată în Suedia în 1942. De atunci, ne-am făcut misiunea să vă aducem mai aproape de lume și de pasiunea pentru viață. Suntem un grup internațional de oameni uniți de propria noastră pasiune pentru a ajuta familiile active și entuziaștii în aer liber.Thule vă ajută să transportați tot ce vă interesează în siguranță, ușor și în stil, astfel încât să aveți libertatea de a vă trăi viața activă. Noi credem în valoarea unei vieți active – fie că sunteți în oraș, fie că sunteți în aer liber. Pentru sănătatea și fericirea noastră ca ființe umane și, în cele din urmă, pentru respectul și îngrijirea pe care o dăm apoi lumii din jurul nostru.Oricare ar fi pasiunea ta, indiferent de urmărirea ta. Oriunde te duci, orice ai aduce. Cu Thule, ești liber să trăiești cât mai mult viața ta activă.
Cutie auto portbagaj permite utilizatorilor unui autovehicul să transporte obiecte, si bagaje pe acoperisul vehiculului fără a reduce spatiul interior pentru pasageri sau limitele volumului suprafetei de marfă. Pentru iesirile in concediu si natura, dar si utilizate in zona comerciala.
Thule – calitate garantata, produce accesorii auto de peste 60 de ani. La magazinul ProVelo gasesti cea mai diversificata gama de cutii auto Thule, preturi competitive, stocuri si posibilitatea de asistenta telefonica.
[###]
Peste 30 de modele de cutii portbagaj auto Thule cu prindere pe bare transversale. pentru cei pasionati de calatorii si au nevoie de numeroase bagaje. Cumpara acum o cutie portbagaj cu reducere de pana la 30%!

12%
Please select your product

Categorii