Provelo.ro - Magazin biciclete electrice si pliabile 0
Sos. Nicolae Titulescu 155, Bucuresti
NOUTATI
Telefon magazin biciclete Provelo Locatie magazin biciclete Provelo

Magazin: L – V: 10-19, S: 10-14

Cutie Portbagaj Auto THULE – Cum sa Alegem Cel Mai Potrivit Model

Cutie portbagaj auto este simpla si se montează pe barele transversale

…Și pentru 1.500 – 2.000 Lei va dubla efectiv capacitatea de încărcare a mașinii. Dar cumpărarea unei Cutie portbagaj auto poate fi o afacere complicată… De aceea, incercam sa va ajutam noi…

 

 Capacitatea de încărcare suplimentară în mașinile noastre este de obicei ceva de care avem nevoie doar în zilele de sărbătoare sau in zile incarcate. Deci, mai degrabă decât să cumpărați o mașină mai mare sau o proprietate, atunci când nu aveți nevoie de spațiu suplimentar timp de 50 de săptămâni pe an, de ce să nu investiți într-o Cutie Portbagaj Auto?

Money, money, money…

Viața unei cutii portbagaj auto este grea. Este expusa aerului și elementelor care trec repede la viteza autostrăzii și deseori transporta încărcături grele. În plus, acestea sunt ridicate în mod regulat pe și de pe mașini și, eventual, depozitate fără prea multă grijă sau atenție. Diferența dintre una construită ieftin și o cutie de portbagaj auto de calitate este între 300 și 500 de lei. Pentru aceasta, veți obține ceva care ar trebui să dureze ani de zile în comparație cu unul care ar putea începe să se destrame după doar câteva săptămâni de utilizare.

 

Cum se alege cutie portbagaj auto cu dimensiunea potrivită

O viață de aventură în aer liber…este adesea însoțită de o mulțime de echipamente voluminoase. Rucsacuri, corturi, cizme și schiuri sunt doar câteva dintre lucrurile pe care s-ar putea să le transportati de acasă până la capăt. Adăugând o cutie portbagaj auto, veți câștiga spațiu de depozitare, astfel încât să puteți lua tot ceea ce aveți nevoie pentru o călătorie distractivă, fără a fi nevoie să vă umpleți mașina la maximum. În acest articol, vă ajutăm să alegeți dimensiunea potrivită a cutiei portbagaj auto explicandu-va ce ați putea depozita într-o cutie și cum să aflați care cutie se va potrivi cel mai bine vehiculului dvs.

 

Forma?

Când luați în considerare forma unei cutii portbagaj auto, gândiți-vă dacă doriți spațiu lateral pentru un suport pentru biciclete sau pentru schiuri.  „Cea mai frecventă greșeală pe care o fac oamenii este să nu cumpere tipul potrivit de cutie portbagaj si sa maximize spațiul de pe acoperișul mașinii lor cu o incarcatura nepotrivita”.

Cutie portbagaj auto vine într-o varietate de forme și dimensiuni:

Cutiile portbagaj înguste – sunt concepute pentru a permite montarea unui caiac sau suport de bicicleta/ ski pe acoperis.
Cutiile portbagaj cu lățime medie – permit transportarea uneia sau a două biciclete alături de ele, oferind în același timp o capacitate de transport decentă.
Cutiile portbagaj largi – limitează ce altceva poate fi transportat pe acoperiș și sunt disponibile atât în format scurt, cât și în format lung.
Cutiile portbagaj lungi si late – pot fi voluminoase și dificil de manevrat pentru o persoană atunci când nu sunt pe acoperiș.
Cutiile portbagaj lungi – sunt o soluție sensibilă: au capacitatea de a baga o mulțime de bagaje, sunt mai ușor pentru o persoană să se deplaseze și există frecvent loc lângă ele pentru a purta o bicicletă sau două.

Consultati oferta noastra de cutii portbagaj auto pentru plafon >> CUTIE PORTBAGAJ AUTO

Exemple 

Echipament de camping pentru patru persoane, cu o cutie portbagaj THULE Force XT L –  450 litri

 

 

 

 

Echipament pentru zăpadă pentru două persoane cu cu o cutie portbagaj THULE Force XT Sport –  300 litri

 

 

 

 

 

Gama THULE Force XT

 

 

 

 

Cutiile mai mari nu sunt întotdeauna mai bune…

 

Unii oameni ajung la concluzia că ar trebui să obțină o cutie portbagaj uriașă în cazul în care ar avea nevoie vreodată de o grămadă de spațiu suplimentar. Ei bine, iată câteva motive pentru care obținerea unei cutii mai mari decât aveți nevoie ar putea să nu fie o idee atât de bună:

Cutiile portbagaj mai mari costă mai mult: este simplu: cu cât cutia este mai mare, cu atât cheltuiți mai mult. Dacă știți că nu aveți nevoie de această capacitate suplimentară, economisiți niște bani și obțineți o cutie mai mică.
Cutiile mai mari au un impact mai mare asupra consumului de combustibil: Orice lucru pe care îl puneți pe acoperiș, inclusiv bare transversale, va avea un impact asupra consumului de combustibil al vehiculului dumneavoastră. Dar, o “balenă mare” comsuma și mai mult. Deci, dacă nu aveți nevoie de o cutie masivă, nu primiți una. Vă veți economisi niște bani la pompa și veți emite mai puțin carbon în aerul din jurul vostru.
Cutiile mai mari sunt greoaie: dacă doriți să scoateți cutia de pe mașină pentru a o stoca sau a o comuta între mașini, luați în considerare dimensiunea și cât de dificil va fi. Cutiile mai mari ocupă mai mult spațiu și sunt de obicei mai grele, ceea ce le face mai greu de mișcat și depozitat, cu excepția cazului în care aveți o mână de ajutor și spațiu amplu într-un garaj sau o magazie undeva.
Cutiile mai mari sunt mai zgomotoase: o suprafață mai mare înseamnă mai mult aer care lovește cutia și o probabilitate mai mare de zgomot în partea superioară a vehiculului. Pentru unii oameni acest lucru nu este un factor major, dar poate fi ceva la care doriți să vă gândiți.

 

Nu uitați să închideți cutia: acest lucru poate suna “nebuneste”, dar credeți-ne când vă spunem că oamenii au plecat cu cutia încă deschisă. Iată un sfat pentru a evita acest lucru: prin proiectare, o cheie pentru o cutie de obicei nu poate fi scoasă din încuietoare atunci când cutia este deblocată. Deci, dacă păstrați întotdeauna cheia pentru cutie pe același breloc cu cheia pentru mașina dvs., este puțin probabil să plecați cu cutia deschisă.

Asigurați-vă că cutia portbagaj este sigură înainte de a pleca cu mașina: este întotdeauna o idee bună să verificați punctele de conectare ale cutiei la Barele Transversale pentru a vă asigura că nimic nu s-a “relaxat” cu timpul.

Depozitați cutia portbagaj într-un loc răcoros și uscat: Unora le place să-și scoată cutia de pe vehicul atunci când știu că nu o vor folosi pentru o vreme. Dacă doriți să faceți acest lucru, asigurați-vă că îl puneți într-un loc răcoros și uscat și niciodată în lumina directă a soarelui sau în care temperaturile pot deveni extrem de fierbinți sau reci. De asemenea, nu depozitați cutia pe lateral sau pe capăt, deoarece aceasta poate deteriora cutia. Depozitarea cutiei pe baza sa este o abordare bună. Dacă faceți acest lucru, puneți “bureti” sub cutie pentru a-l ridica suficient, astfel încât hardware-ul de montare să nu se sprijine pe podea.

 

 

Cutie Portbagaj Auto

 

Cutie Portbagaj Auto

 

 

Gama Thule Force

Cutie versatilă, montată pe Barele Transversale, pentru utilizare zilnică.

 

 

Gama Thule Motion

Cutie elegantă și spațioasă, montată pe Barele Transversale, optimizată pentru ușurință în utilizare.

 

 

 

 

Gama Thule Vector

O cutie “unica”, care îmbină perfect stilul si performanța cu caracteristicile premium.

 

 

 

 

 

 

 

 

Scrie un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.