Cum alegi cel mai bun suport auto pentru biciclete?

suport bicicleta auto

Mersul  pe bicicleta este o activitate extraordinara, din ce in ce mai practicata de persoanele ce isi doresc sa aiba un stil de viata cat mai sanatos. Pe langa aceasta dorinta ce ii motiveaza sa foloseasca bicicleta, oamenii mai au si alte motive pentru care aleg aceasta modalitate de deplasare.

Traficul, din ce in ce mai infernal, a inceput sa devina cel mai de temut inamic atunci cand dorinta de a ajunge la destinatie este mare. Zeci de minute si, uneori, chiar ore sunt petrecute in trafic de la domiciliu pana la locul de munca si invers. Pentru toate acestea, s-a gasit solutia ideala: inlocuirea autovehiculului personal cu o bicicleta.

O astfel de achizitie nu va solicita un efort financiar urias, pe piata fiind numeroase modele si foarte accesibile. Pe langa bicicleta, veti avea nevoie si de un suport special creat pentru a o mentine in cele mai bune conditii pe parcursul depozitarii sau trasportului.

La fel ca si in cazul bicicletei, va trebui sa aveti in vedere ca suporturile sunt de mai multe tipuri, dimensiuni si pot avea diverse caracteristici. Pentru a face alegerea corecta va trebui sa va setati nevoile principale pe care doriti sa le satisfaca suportul pe care urmeaza sa il achizitionati.

Ghid de achizitie suport auto pentru biciclete: 3 pasi de urmat

suport biciclete auto

Un suport auto pentru biciclete este solutia perfecta pentru a avea mijlocul preferat de deplasare alaturi si in vacante. Excursiile vor fi mult mai interesante daca aveti si bicicleta cu dumneavoastra pentru ca veti putea diversifica activitatile. De asemenea, nu va veti opri nicio secunda din tabieturile de sanatate si sport pe care vi le-ati creat atunci cand erati acasa.

Iata cativa pasi importanti pentru a alege corect un suport auto pentru biciclete:
 

Montajul

 
Cat de usor se monteaza suportul? Asamblarea si dezasamblarea suportului trebuie sa fie un proces foarte simplu. Nimeni nu isi doreste sa piarda foarte mult timp cu aceste activitati si sa tina pe loc familia sau grupul de prieteni cu care au plecat la drum. Crearea unui produs usor de montat este unul dintre obiectivele principale pe care le-am urmarit pentru a facilita munca dumneavoastra.
 

Depozitarea

 
Dimensiunea suportului auto pentru biciclete este cea care filtreaza de cele mai multe ori alegerile clientilor. Indiferent de modelul de suport auto pentru biciclete pe care il aveti, depozitarea acestuia trebuie sa fie intotdeauna cel mai simplu pas. Astfel, caracteristica suprema a suporturilor auto pentru biciclete este faptul ca este complet pliabil ceea ce semnifica o depozitare convenabila.

Alegeti modele de suporturi care sa dispuna de astfel de caracteristici in ceea ce priveste depozitarea pentru ca va puteti lovi de numeroase probleme. Locurile mult prea mici, spatiul imens pe care il ocupa sau portbagajul masinii ce va deveni neincapator in lipsa unui suport ce se pliaza usor sunt doar cateva exemple.
 

Manevrarea

 
Suportul auto pentru bicicleta trebuie sa fie usor de manevrat si folosit. In ceea ce priveste aceasta caracteristica este foarte important sa mentionam ca si manevrarea bicicletelor pe suport este foarte importanta. Fixarea usoara a rotilor prin curele de roata extra-lungi sunt exemplul perfect ce se incadreaza in aceasta caracteristica si pe care trebuie sa il urmariti.
 

Calitatea vine de la furnizori cu experienta

 
Placerea cu care creem fiecare produs ne-a consacrat in toti acesti ani. Un detaliu pe care nu trebuie sa il scapati din vedere este experienta furnizorului de suporturi auto pentru biciclete cu care alegeti sa colaborati.

Timpul petrecut pe piata este o demonstratie elocventa a calitatii pe care un furnizor o pune la dispozitia clientilor. De asemenea, acesta reprezinta si o dovada de perseverenta si analiza a modului in care nevoile clientilor au evoluat odata cu trecerea timpului.

Cel mai bun suport auto pentru biciclete va fi cel care dispune cumulat de caracteristicile mentionate anterior. In acest mod, va asigurati de faptul ca accesoriul pe care urmeaza sa il achizitionati pentru a va bucura timpul liber este cel ce intruneste toate exigentele. Suportul nu va afecta modul in care soferul va trebuie sa se comporte in trafic, iar bicicletele vor fi intotdeauna in siguranta, indiferent daca stationam sau suntem in trafic.

Suporturile pentru biciclete vor veni pre-asamblate, nefiind necesare unelte sau persoane profesioniste. Totusi, indicatii si sfaturi pentru ca totul sa fie realizat corect veti putea primi intotdeauna de la echipa noastra de profesionisti.
 

Recomandări suport auto

    Lasă un răspuns

    Please select your product

    Categorii