Magazin biciclete pliabile si biciclete electrice

 0730900121 / 0743223300     Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00; Duminica: INCHIS
rate bicicleta

Optimo Card la magazinul de biciclete ProVelo

Rate bicicleta vis sau realitate!

Rate bicicleta a devenit acum realitate in magazinul ProVelo care prin parteneriatul traditional cu Credit Europe Bank va aduce acum cel mai nou produs si cel mai avantajos, Optimo Card cu care puteti achizitiona bicicleta in rate pentru  o perioada maxima de 36 de luni.

Bicicleta fiind un produs de folosinta indelungata poate avea si un pret pe masura mai ales pentru cei care sunt pasionati si isi doresc o bicicleta de calitate si cu o echipare a pieselor din gama superioara si atunci nimic nu poate fi mai simplu in achizitionarea ei decat cardul Optimo prin care beneficiati de un numar atat de mare de rate bicicleta.

Optimo Card iti ofera posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse (18, 24 sau 36 de rate*).

Pentru ca este mult mai usor sa achiti o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit. Iar Optimo Card este solutia ideala.

Optimo Card este un instrument de plata ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse ,18, 24 sau 36 de rate, in reteaua comerciantilor parteneri pe teritoriulRomaniei, singurul cost al acestuia fiind dobanda de 19% /an.

Acum poti sa cumperi tot ce ai visat, pentru ca e mult mai usor sa achiti o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit, iar valoarea ratei devine usor de suportat.

Pentru obtinerea unui Optimo Card, poti opta pentru oricare din urmatoarele posibilitati:

  • Poti merge la orice sucursala Credit Europe Bank (lista sucursalelor este disponibila prin accesarea link-ului: http://www.crediteurope.ro/retea/);
  • Poti aplica on-line pe optimocard.ro la sectiunea “Aplica acum”;
  • Suna la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Telekom) sau 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) si un reprezentat al Bancii iti sta la dispozitie pentru a te consilia in vederea obtinerii unui card.

 

Documente necesare obtinerii Optimo Card:

Poti aplica FARA DOCUMENTE DE VENIT**, pentru a obtine o limita de credit de pana la 12.000 lei!

Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare

in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, creditul iti este acordat pe loc.

*DAE aferenta unei linii de credit de 5.367 lei utilizata integral printr-o tranzactie in rate si rambursata in rate egale timp de 12 luni va fi de 20.36%.

** Pentru a aplica fara documente de venit, clientii trebuie sa inregistreze venituri din salarii sau pensii, raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), iar limita de credit maxima ce poate fi acordata este de 12.000 lei.

Clientii pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.).

Pentru alte categorii de venituri, majorarea ulterioara a limitei de credit, exceptii si documentele necesare, solicita informatii suplimentare in orice sucursala Credit Europe Bank.

***Calculul valorii ratei lunare are caracter informativ.

 

Poti citi mai multe https://www.optimocard.ro/

 

Share this Post!

About the Author : admin

Comentariile sunt închise.

X
Total time: 2.2830109596252 s