Magazin biciclete pliabile si biciclete electrice

 0730900121 / 0743223300     Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00; Duminica: INCHIS
CHAOYANG ANVELOPE BICICLETA

NOUTATI PE PIATA DIN ROMANIA DE ANVELOPE PENTRU BICICICLETA CHAOYANG

Asa cum v-a obsinuit deja, magazinul de biciclete pliabile si electrice ProVelo, in fiecare an incearca sa vina cu noutati si sa fie inovativ, de aceea si in acest an avem onoarea impreuna cu partenerul nostru traditional Neuzer, care este cel mai mare producator de biciclete din Ungaria de peste 30 de ani, sa va prezentam unul din primii zece lideri mondiali in manufacturarea de anvelope de bicicleta CHAOYANG.

 

 

CHAOYANG a fost fondat  în 1958, care este din Orient, în apropiere de râul Qiantang, alături de Templul Haichao, unul dintre templele celebre din Hangzhou. După cum arată, soarele de dimineață se ridică încet din mare. Continuă să te miști, să fii pasionat, să mergi înainte este urmărirea noastră veșnică.

Anvelopele pentru bicicicleta Chaoyang  au urmatoarea misiune si valori

Știm că pentru a obține cel mai bună pneu, avem nevoie de cilcisti puternici din diferite țări, testarea anvelopei în diferite terenuri și climate, condiții complexe de mediu. Feedback-ul dvs. ne va permite să îmbunătățim în mod constant anvelopa CHAOYANG. Avem nevoie de pasiunea ta. Să mergem împreună!

Anvelopa Chaoyang beneficiaza de cele mai noi si unice tehnologii

TEHNOLOGIE UNICA LA ANVELOPELE CHAOYANG PE AMESTEC DE SILICIU

TEHNOLOGIE UNICA LA ANVELOPELE CHAOYANG PE AMESTEC DE SILICIU

TEHNOLOGIE UNICA LA ANVELOPELE CHAOYANG PE AMESTEC DE SILICIU

Actual este unul dintre cei mai mari sponsori pentru mai multi ciclisti din toate domeniile ca , Enduro, Freestyle Mtb Rider, Cyclocross si pana la cele mai mari nume ca Bernardo Cruz, Rui Teixeira si echipa nationala a Austriei.

Puteti citi mai multe accesand urmatorul link

http://www.chaoyangtire.com/index.php/info/sponsor

Magazinul ProVelo are in stoc in momentul de fata majoritatea gamelor de anevelope, MTB, oras, cyclocross si dimensiuni.

 

 

 

 

 

Share this Post!

About the Author : admin

Comentariile sunt închise.

X
Total time: 1.9079308509827 s