Magazin biciclete pliabile si biciclete electrice

 0730900121 / 0743223300     Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00; Duminica: INCHIS

Noua tehnologie ALUXX de la Giant

De la manipularea structurilor la nivel atomic la formarea avansata si tehnicile de sudura, Giant a fost in fruntea prelucrarii aluminiului de mai bine de 30 de ani. Astazi, tehnologia aluminiului ALUXX este varful acestei tehnologii.

O mostenire bogata in maiestrie si capabilitati neegalate de fabricatie ofera companiei Giant abilitatea unica de a urmari fiecare pas implicat in fabricatia cadrelor din aluminiu. Multumita stiintei de ultima ora a materialelor noastre de ultima generatie, tehnicilor de formare proprietare si atentiei la detaliu Giant rafineaza in mod constant performantele aluminiului pentru a crea biciclete mai usoare, mai rezistente si mai rigide. Diferenta poate fi simtita de fiecare data cand pedalezi. Fiecare bicicleta care poarta logo-ul ALUXX Aluminium Technology trebuie sa se ridice la cele mai inalte standarde si sa dispuna de cele mai mici tolerante in comparatie cu orice alte cadre de biciclete din lume.

De la Giant exista trei tipuri de tehnologii ALUXX

ALUXX SLR

Cea mai avansata tehnologie de prelucrare a aluminiului de la Giant care dispune de cele mai bune rapoarte rezistenta-greutate, cele mai avansate metode de formare si tehnici unice de sudura.

  • Materiale – este folosit exclusiv aliaj 6011 pentru un raport rezistenta-greutate fara precedent
  • Metode de formare – tehnologie butting de ultima ora care are ca rezultat tevi cu 20% mai subtiri (si mai usoare) fata de ALUXX SL; dispune in majoritatea situatiilor de FluidForming (tehnologie sofisticata de manipulare a tevilor prin injectia de lichid la presiune mare) si in cateva situatii de PressForming (manilupare standard a tevilor prin presiune mecanica directa)
  • Tehnici de sudura – dispune de tehnologie Smooth (tehnica de sudura dubla slefuita manual pentru a reduce zonele de stres) si tehnologie Slim (intersectii speciale ale tevilor prin care se reduce cantitatea de sudura), tehnologii de sudura care au ca rezultat o greutate minima, rezistenta maxima si cea mai curata estetica.

ALUXX SL

Cadre extrem de usoare cu rapoarte de inalta performanta rezistenta-greutate

  • Materiale – este folosit predominant aliajul 6011 pentru un raport de inalta performanta rezistenta-greutate
  • Metode de formare – se foloseste double butting care are ca rezultat o greutate mai mica fara a sacrifica din rezistenta; dispune de PressForming, WarmForming (manipulare avansata a tevilor prin injectia de aer sub presiune) si FluidForming pe anumite modele.
  • Tehnici de sudura – dispune de Standard (tehnica de sudura in doi pasi fara finisare si filing) si Smooth pentru o greutate si rezistenta exceptionale.

ALUXX

  • Cadre usoare ce dispun de rapoarte optimizate rezistenta-greutate
  • Materiale – aliaj 6061 pentru rapoarte optimizate de rezistenta-greutate
  • Metode de formare – single butting pentru a obtine greutate redusa fara a sacrifica din rezistenta; se foloseste cu precadere tehnica PressForming
  • Tehnici de sudura – se foloseste cu precadere sudura Standard si ocazional Smooth pentru greutate si rezistenta optimizate.

Articol original si preluat.

Share this Post!

About the Author : admin

Comentariile sunt închise.

X
Total time: 1.1570639610291 s