Suporturi schiuri auto Cruz

Cumpara suporti schiuri pentru portbajaj auto de la producatorul spaniol Cruz.

Filtre:

Preț

RecomandariSe arată toate cele 2 rezultate

Suporturi schiuri auto Cruz

2 produse
Suporturi schiuri auto Cruz este un producător spaniol din 1.963 de bare transversale auto, suporti biciclete, cutii portbagaj si multe alte accesorii auto.

CRUZBER SA este unul dintre principalii producători de rafturi și bare de acoperiș pe piața europeană, cu o gamă completă de soluții pentru autoturisme, vehicule offroad și autoutilitare. Sediul central și depozitele sale centrale sunt situate în provincia Córdoba (Spania), cu o suprafață de peste 12.000 m2. Brandul Cruz conduce piața spaniolă și este prezent în peste 30 de țări, dezvoltând și adaptându-și produsele la nevoile specifice ale fiecărei piețe.

Calitatea este cea mai mare valoare a noastră – TÜV | Certificare UNE-EN ISO 9001: 2015.

CRUZBER SA a primit certificarea Sistemului de management al calității bazat pe IISO 9001: 2015 pentru eficiența sa în procedurile de operare și organizare. Această certificare este acordată tuturor proceselor sale de afaceri, de la dezvoltarea de produse, fabricație, marketing și logistică până la servicii pentru clienți.

Fabricare în conformitate cu strictele directive ale Uniunii Europene, precum și certificări pentru anumite țări. De la înființare, metodele de calitate și personalul înalt calificat constituie cele mai importante valori esențiale ale CRUZBER SA. ›Cercetare și dezvoltare: noi tratamente avansate anticorozive, bazate pe nanotehnologie, garantează depășirea a 1.000 de ore într-o cameră de ceață salină. Utilizarea polimerilor și vopselelor super-rezistente cu proprietăți antiderapante oferă rezistență maximă la condițiile meteo dure. Fiecare produs nou dezvoltat este testat conform standardului DIN 75302: 1991. Adaptarea și îmbunătățirea continuă a proceselor de producție pentru a realiza procese mai ecologice.