Placute frana disc bicicleta

Placute frana disc bicicleta

90 produse găsite

Placute frana disc sau placuțele de frână pentru bicicletă sunt unele dintre piesele care se înlocuiesc cel mai des la o bicicletă si sunt metalice pentru rezistenta, semimetalice mai dure pentru cobarari DH si cele organice care sunt mai performante si mai moi si ecologice.
Placute frana disc sunt si din gama profesionale cum ar fi cele ceramice care se incalzesc greu si care au si radiatoare si pot fi folosite pe orice tip de vreme, de caldura si sunt folosite pe gamele superioare de frana pe disc hidraulica,
Alegerea nu este una ușoară deoarece modelele diferă prin materialele folosite – organice, semi-metalice, sinter (metalice) sau abrazive dar și în funcție de producător.
Magazinul de bicicletă ProVelo vă pune la dispoziție plăcuțe de frână de la Shimano, Avid, Hayes, Magura, Formula.
Operațiunile de înlocuire a acestora sunt destul de complexe și durează mai mult decât alte schimbarea altor
componente.
Echipa noastră vă poate ajuta să alegeți cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră și vă așteptăm în service-ul nostru pentru constatări, schimburi și montaje.

[###]
Placute de frana pe disc pentru bicicleta de la Shimano, Avid, Hayes, Fibrax si altii pentru ca tu sa te poti bucura de siguranta si relaxare în timpul plimbarilor.

Please select your product

Categorii