• Cască woom

    

   Cască bicicleta woom – “Ultra Usoara” la doar 240 gr  ?  

   Fiecare copil are o formă proprie a capului – iar noi avem casca potrivită.

   Proporţiile capetelor copiilor şi ale adulţilor sunt diferite. De aceea noi am adaptat CASCA woom în funcţie de nevoile copiilor. În special, o protecţie mai profundă în zona tâmplelor şi a occipitalului, prindere cu magnet uşor de utilizat, aerisire optimă şi ajustare fină a mărimii cu ajutorul pernuţelor înlocuibile precum şi a reglării suplimentare prin rotire. Ca element unic de siguranţă, viziera flexibilă serveşte ca protecţie suplimentară în caz de coliziune!

   Căștile woom îndeplinesc standardele europene de siguranță conform EN1078:2012+A1:2012 (cască pentru bicicliști și pentru utilizatorii de skateboard și patine cu role) Toate testele au fost trecute cu succes în mai 2018 (data certificatului)

   Marimi

   • XS: 46-50 cm 
   • S: 50-53 cm 
   • M: 53-56 cm 
   345.00 lei

   Cască woom

   345.00 lei
  • Manusi Bicicleta Copii woom

   Manusi Bicicleta Copii woom ?  

   Oferind control maxim asupra ghidonului și protecție împotriva căderilor, mănușile pentru biciclete woom absorb transpirația, sunt respirabile, se potrivesc confortabil și sunt disponibile în trei mărimi pentru o potrivire perfectă pe mâinile copiilor.

   Ai nevoie de ajutor pentru a alege masura potrivita?

   Aici poti gasi marimile disponibile. In cazul in care cel mic este intre doua masuri te sfatuim sa alegi masura mai mare.

   Marimi: XS – 5: 11,5 cm  /  S – 6: 13,5 cm  / M – 7: 14 cm 

   100.00 lei
  Please select your product

  Categorii