Găsiți un set de bare transversale. Selectați mașina Dvs:

Acest set de bare transversale include tot ce e necesar pentru a monta barele pe mașina Dvs. (inclusiv antifurt cu cheie de la THULE).
Un kit complet constă de obicei dintr-o pereche de bare de acoperiș, un pachet de picioare și un kit de montare. Dar acest lucru variază de la vehicul la vehicul și diferite tipuri de acoperiș.

2x Bare transversale
(în funcție de set)

Set doua bare transversale auto portbagaj

4x Prinderi acoperiș
(în funcție de set)

Picior prindere plafon bare transversale auto portbagaj

Kit montare
(în funcție de set)

Kit montare bare transversale auto portbagaj
Înțelegem cât de confuză poate deveni alegerea unui set de bare transversale. Cu atât de multe opțiuni și variații, poate fi o durere de cap. De aceea am lucrat cu Thule pentru a crea o bază de date care să faciliteze acest lucru clienților noștri. Pur și simplu introduceți vehiculul dvs. mai sus pentru a găsi portbagaj compatibile pentru vehiculul dvs. În cele mai multe cazuri, veți vedea 6 x rezultate. Fiecare opțiune conține tot ce aveți nevoie pentru vehiculul dvs., un set de bare, un pachet de picioare și un kit de montaj. Unele vehicule nu necesită toate cele 3 piese, dar fiți siguri, indiferent de opțiunea pe care o alegeți, veți primi tot ce aveți nevoie.
Dacă nu sunteți sigur ce tip de acoperiș are vehiculul dvs., consultați articolul nostru de blog care vă va ajuta să înțelegeți și să selectați opțiunea corectă, CLICK AICI
Pentru a citi despre diferitele stiluri de Bare Transversale și despre avantajele / dezavantajele fiecăreia, CLICK AICI
Toate stilurile de bară vă permit să încărcați orice tip de cutie de acoperiș Thule și aproape orice altă marcă de pe piață. De asemenea, puteți monta suporturi pentru biciclete, caiace și plăci de surf, suporturi de schi și multe altele. Verificați cu fiecare descriere individuală a produsului pentru compatibilitatea cu fiecare stil de bare transversale.
Dacă nu sunt afișate opțiuni după ce ați introdus detaliile vehiculului, Thule nu oferă în prezent o soluție. Ar merita să verificați direct cu producătorul vehiculului în acest caz pentru a vedea dacă pot ei furniza bare transversale pentru masina dvs.
Please select your product

Categorii