Anvelope bicicleta

363 produse găsite

Vindem anvelope de la cei mai mari producatori, Michelin, Continental, Kenda, Innova, Hutchinson, Duro, Maxxis, dar si pentru toate categoriile de bicicleta; de munte, oras, cursiera sau pliabile si pentru toate dimensiunile de roata, 12, 16, 20, 24, 26, 27.5, 28 si 29ers.

[###]
Anvelopa de bicicleta este componenta esențiala deoarece face legătura dintre bicicletă și sol si trebuie sa ofere tracțiune si aderenta cate mai mare plus rezistență sporită împotriva penelor.
Toate bicicletele au nevoie de cauciucuri cu marimi, utilizare si chiar culori diferite caracterizeaza gama moderna de anvelope de biciclete. Din pacate nu exista un cauciuc bun la toate si in oras, si la munte eventual si pe noroi sau chiar gheata Ca regula general valabila cu cat suprafata pe care se ruleaza este mai plata aveti nevoie de o anvelopa mai ingusta si fara crampoane. Cauciucurile pot fi foldabile sau nu, cu protectie la pana sau nu, fara camera sau cu camera, latime mai mare sau mai mica, crampoane mai mari sau mai mici. Pentru alegerea perfecta ar fi bine sa stiti dinainte ce tip de teren veti rula cu bicicleta.

Please select your product

Categorii