Magazin biciclete pliabile si biciclete electrice

 0730900121 / 0743223300     Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00; Duminica: INCHIS
LANTURI ANTIDERAPANTE AUTO RUD

LANTURI ANTIDERAPANTE AUTO RUD

LANTURI ANTIDERAPANTE AUTO RUD Tehnologie ultramoderna pentru om si masina!Sistemele de lanturi antiderapante RUD au o traditie de peste 100 de ani.

RUD cunoaste exact exigentele pe care trebuie sa le satisfaca lanturile pe care le produce. Operatiile ce solicita lanturile la maxim presupun materiale de cea mai buna calitate.

Lanturile antiderapante sunt obligatorii pe majoritatea drumurilor montane, chiar si pentru vehiculele 4X4.

Bineinteles, sunt la fel de utile sa va scape de probleme si pe soselele Romaniei.

Ele sunt de neinlocuit pe timp de iarna – cand conduceti, franati si accelerati pe drumuri alunecoase, acoperite de zapada si pe pante acoperite de gheata.

Cand puterea de franare, tractiunea si mentinerea autovehiculului pe sosea sunt decisive, nu va ajuta injuraturile – lanturile sunt singura solutie.

Asa a stat treaba cu 100 de ani in urma, asa sta treaba si azi.De ce RUD?E simplu. Suntem convinsi ca lanturile antiderapante RUD sunt cele mai bune.

Calitate de exceptie, rentabilitate maxima, durata de viata indelungata.

RUD a inventat lanturile antiderapante moderne si este furnizorul oficial pentru Audi, BMW, Jaguar, Landrover, Mercedes, Saab, Volvo si VW, si de asemenea pentru armata britanica – argumente indeajuns de convingatoare ca lanturile antiderapante RUD sunt exact atat de bune pe cat va promitem.

LANTURI ANTIDERAPANTE AUTO RUD

RUD insa nu va ofera numai calitate. O alta caracteristica foarte apreciata de soferi este usurinta cu care se fixeaza lanturile antiderapante.

RUD a ajuns sa fie un sinonim pentru condusul in conditii de siguranta pe timp de iarna.

Fie ca e vorba de invingatorul in concursurile de montare, in masurarea distantei de franare sau de testele de catarare – cand se vorbeste despre lanturi antiderapante, lumea se refera la RUD!

RUD Ketten Rieger & Dietz GmbH u. Co KG a fost înființată în 1875 de către Carl Rieger și Friedrich Dietz în Swabian Aalen.

Începând cu plecarea lui Friedrich Dietz, compania a fost în posesia exclusivă a familiei Rieger,

care a dezvoltat și extins în mod sistematic organizația în afacerile familiei RUD de astăzi cu succes pe plan internațional.

Astăzi, Grupul RUD este un jucător global.

Facilitatea principală de dezvoltare și producție din Aalen oferă soluții orientate spre viitor cu sisteme și componente lanț pentru o gamă largă de aplicații.

Pentru ridicarea, tragerea, conducerea și transportul, lanțurile noastre de ridicare RUD, sistemele RUD Lifting Means și RUD sunt o garanție a calității, inovației și siguranței.

Lanțurile antiderapante RUD și Erlau oferă sisteme inovatoare de montare pentru a asigura condusul în condiții de siguranță pe zăpadă, pe drumurile înghețate și chiar pe cele mai dificile terenuri off-road.

Lanțurile de protecție a anvelopei RUD și Erlau protejează suprafețele de rulare a anvelopei și pereții laterali de pe mașinile de împrăștiere a pământului.

Programul de mobilier de exterior Erlau este fabricat de Erlau AG, compania noastră subsidiară, situată și în Aalen.

Cu o selecție de modele elegante, gama oferă o soluție completă de ședere.

Erlau oferă, de asemenea, o gamă largă de aparate de gimnastică în aer liber adaptate pentru persoanele vârstnice sau infirmiere.

În plus, gama de produse pentru tehnologia umană Erlau oferă șine de siguranță și de prindere pentru sanitare.

Familia noastră RUD are o cifră de afaceri de 170 milioane de euro, iar în prezent are peste 1500 de

angajați care lucrează în spațiile noastre de producție și birouri de vânzări situate în peste 120 de țări din întreaga lume.

În conformitate cu “tradiția de conducere”, adică în tradiția unei organizații familiale moderne și dinamice, grupul RUD a fost oficial nominalizat ca un campion ascuns al secolului XXI.

Share this Post!

About the Author : admin

Comentariile sunt închise.

X
Total time: 1.2574551105499 s