Magazin biciclete pliabile si biciclete electrice

 0730900121 / 0743223300     Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00; Duminica: INCHIS

Adina Florea-Felicitari!

Ea este castigatoarea concursului nostru , Florea Adina, cu tema: ‘’Siguranța biciclistului în trafic’’, avand premiul o cască de protecție Mighty.
Concursul a fost un succes pentru noi deoarece nu am crezut ca aceasta tema de siguranta in trafic pentru biciclisti, pe care incercam sa o promovam de mai mult timp prin actiunile noastre, va avea asemenea impact.
Dar inca odata credem ca am dovedit ca prejudecatile pot fi doborate daca sunt abordate prin metode de comunicare actuale si neinvazive.
Lupta cu mentalitatea si prejudacata legata de siguranta a fost intotdeauna dificila datorita spiritului nostru “ balcanic” liber si bazat pe principiul “ mie nu mi se poate intampla”.
Credem in continuare ca aceasta “lupta” nu se termina niciodata si este continua dar in aceleasi timp putem face ca ea sa fie placuta si cu rezultate exceptionale.
Vrem pe aceasta cale sa multumim tuturor care au participat la concurs si sa-i asiguram ca magazinul de biciclete ProVelo va continua sa promoveze siguranta biciclistilor in trafic prin toate resursele disponibile.

Concurs ProVelo-Siguranta biciclistului in trafic!


Share this Post!

About the Author : admin

Comentariile sunt închise.

X
Total time: 1.1622049808502 s