Magazin biciclete pliabile si biciclete electrice

 0730900121 / 0743223300     Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00; Duminica: INCHIS

5 echipamente și accesorii must-have pentru orice biciclist de oraș

Pe primul loc și cea mai importantă este casca de protecție, de asemenea obligatorie prin lege. Atunci când vrei să achiziționezi o cască de bicicletă există câteva reguli care te vor ajuta să faci cea mai bună alegere. Majoritatea ne ghidăm după preț, dar în realitate ceea ce este ieftin poate lăsa de dorit și ce este scump poate nu corespunde în totalitate nevoilor tale. Primul pas ar fi să alegi un producător renumit precum Limar, Uvex, Pro-Tec, TSG și alți consacrați. După ce îți potrivești casca pe cap și fixezi sistemul de prindere, ai în vedere că aceasta nu trebuie să se miște stânga-dreapta nici față-spate.

Sistemul de iluminat pentru biciclete este la fel de important, ar trebui să fie nelipsit celor care pedalează noaptea. În majoritatea cazurilor, bicicletele vin din fabrică fără stop și far motiv pentru care aceste accesorii ar trebui să fie printre primele pe lista de cumpărături, având prețuri pentru orice buzunar. Există numeroase tipuri, modele, cu diferite prinderi, intensități sau funcții de iluminare. Această alegere depinde în totalitate de nevoile biciclistului atât pentru a fi văzut în trafic cât și de a vedea pe unde pedalează.

Avertizarea sonoră, un alt accesoriu pe care îl considerăm important în plimbările prin oraș. Chiar dacă dotarea cu sistem de avertizare sonoră este prevazută de lege ca fiind obligatorie, destul de puține biciclete de oraș dispun de un claxon. Prin urmare, este un must-have! Aruncă un ochi și categoriei noastre de avertizare sonoră unde te așteaptă numeroase modele haioase dar și cele clasice pentru a-ți accesoriza bicicleta.

Sistemul antifurt pentru biciclete. Chiar dacă hoții de bicliclete au dezvoltat în timp o sumedenie de noi abilități și probabil unii sparg recorduri mondiale în viteza de furt – dacă există așa ceva – este bine să nu faci o economie care poate aduce o pagubă totală. Criteriile principale de selecție sunt nivelul de securitate (maxim este de 25), mărimea, greutatea, ușurința de montare, chei de rezervă (unde este cazul). Un review interesant de lacăte și antifurturi pentru bicicletă poate fi lecturat AICI.

Și nu pentru că am rămas fără inspirație, locul 5 am decis să-l ocupe pompa pentru bicicletă. Atât în oraș cât și înafară nu știi niciodată unde, când și cum poți face o pană. Dacă bicicleta este singurul mijloc de transport pe care îl ai, pompa se poate dovedi a-ți fi extrem de utilă în anumite momente. În general dimensiunile și greutatea unei pompe îi permit să fie depozitată ușor și la îndemână, într-un ghiozdan. Dacă nu, poți apela oricând la mersul pe jos sau mijlocul de transport în comun.

Echipa Provelo îți stă la dispoziție în magazin, telefonic sau prin e-mail și te va ajuta să alegi echipamentele și accesoriile pentru bicicletă care să corespundă pe deplin nevoilor tale.

Share this Post!

About the Author : admin

Comentariile sunt închise.

X
Total time: 1.1627600193024 s