Magazin biciclete pliabile si biciclete electrice

 0730900121 / 0743223300     Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00; Duminica: INCHIS

Superior

Printre cei mai mari producatori de biciclete din Cehia si Europa cei de la Superior sunt condusi de filozofia:RIDING SMART.

Filozofia se bazează pe patru principii de conducere :

1 .Construim impreuna cu ciclisti!

Noi proiectam și construim toate bicicletele noastre în contact strâns cu ciclisti ; suntem mereu gata pentru a le asculta feedback-ul de la cicliștii entuziaști, pasionați pana la clienților noștri .

2 . Dezvoltare si productie in-house!

Toate procesele importante de producție  de biciclete sunt realizate in-house pentru a avea cel mai bun control : proiectare , dezvoltare , design și asamblare .

3 . Proiectare orientată spre performanță!

De transmisie a puterii , fără pierderi de energie , manipularea sensibil și precisa , soliditate , confort , elaborarea tehnice de fabricație și de proiectare – calități pe care le considerăm esențiale în toate categoriile noastre de biciclete .

4 . Testat la curse!

Modelele noastre de carbon de top ( atât rutier și MTB ) sunt mai întâi produse ca prototipuri care sunt testate de riderii profesionisti de la SUPERIOR Brentjens MTB Racing Team la cursele cele mai dificile din lume din întreaga lume – în ploaie , noroi , zăpadă sau praf . În tot acest timp ne-am controlat îndeaproape bicicletele pentru a vedea modul în care acestea efectuează . Când testarea teren este de succes , am valida toate data colectate în testele de stres de laborator .

X
Total time: 1.4768629074097 s