Magazin biciclete pliabile si biciclete electrice

 0730900121 / 0743223300     Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00; Duminica: INCHIS

SRAM

Piese bicicleta Sram

piese bicicleta sram

Îmbunătăţiri permanente. Revoluţionar si inovatie. Atunci când progresele sunt făcute continuu la fiecare atribut al fiecărei componente, este rezultatul global de performanţă.  Şi pentru entuziaşti de ciclism reali, nu este nimic mai plăcut decat atingerea apoi plimbarea finala. Iar cea mai bună parte este păstrăm doar ceea ce facem mai bine.

Aceasta este ceea ce SRAM este despre toate. Sigur, un ciclist ocazional va aprecia performanta solida, fiabilitate, fiabilitate şi toate calităţile standard ar fi de aşteptat. Dar e vorba de ciclisti care traiesc si respira de biciclete, care ne plac cel mai mult pentru că bicicletele sunt ceea ce ne place, de asemenea. De fapt, acestea sunt doar dragostea noastră.

Rafinaţi la minte încă înainte gândire

Piese bicicleta Sram sunt tot ceea ce facem -. SRAM Corporation a început, cu scopul de a crea cel mai bun sistem si  absolut de schimbatoare şi a schimbat pentru totdeauna lumea ciclismului, cu introducerea de Grip Shift. Pentru a sprijini inovarea, am investit în Sachs Bicycle Company a construit şi o  unitate de producţie de artă în Schweinfurt Germania. Am avut viziunea şi dorinţa de a extinde prezenţa noastră în industria asa ca am gasit cea mai buna companie de suspensii, RockShox, am unit forţele cu ei, am creat un entuziasm imens în comunitatea mondială de ciclism.

X
Total time: 1.3014979362488 s