Magazin biciclete pliabile si biciclete electrice

 0730900121 / 0743223300     Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00; Duminica: INCHIS

ANVELOPE BICICLETA KENDA

Anvelope bicicleta Kenda

anvelope bicicleta kenda

Având în vedere că a fost fondată în 1962, Kenda a operat în conformitate cu valorile de bază ale Serviciului Onestitate, Inovare, calitate şi clienţilor.

În ultimii patruzeci şi cinci de ani, Kenda a continuat să se dezvolte şi să extindă ofertele sale de produse pentru a satisface cerinţele în schimbareale pieţei.

Astazi, anvelope bicicleta Kenda este unul din liderii producători de anvelope de biciclete, motociclete, masina de golf, echipament de

ingrijire gazon,remorcă, toate teren, incarcator sanie, şi vehicule agricole. Cel mai recent, Kenda a început proiectarea şi producerea de anvelope auto pentru distribuţie la nivel mondial.

Cu fabrici din Asia (Taiwan, China şi Vietnam), Kenda este capabil de a oferi produse de calitate pentru a satisface o gamă largă de aplicaţii.

Continuarea viziunii fondatorului nostru, Chin-Pao Yang, ne străduim pentru a dezvolta produse inovatoare, oferind în acelaşi timp standarde înalte de calitate şi excelenţă în servicii pentru clienţi.

Anvelope radiale folosesc cele mai noi tehnologii şi standarde de siguranţă pentru a oferi maximum de performanţă, fiabilitate, şi de viaţă a anvelopei.

Din Rider strada casual la concurent off-road, Kenda are produs pentru fiecare ciclist. Pe langa fiind disponibile intr-o mare varietate.

Produsele Kenda sunt cunoscute pentru performanţele lor mare şi fiabilitate la un pret rezonabil.

X
Total time: 1.2746949195862 s