Magazin biciclete pliabile si biciclete electrice

 0730900121 / 0743223300     Luni – Vineri: 10:00 – 19:00; Sambata: 10:00 – 14:00; Duminica: INCHIS

BICICLETA GIANT

Biciclete Giant

Giant a fost infiintata in anul 1972 misiunea: de a crea biciclete mai bune şi de a îmbunătăţi experienţa de ciclism. De la bun început, inovaţie şi expertiză de fabricare.

A început cu cadre uşoare chromoly. Capacitatea Giant de a produce de înaltă calitate, biciclete, la un preţ accesibil a permis mai multor piloti de a experimenta bicicleta într-un mod cu totul nou. De atunci, Giant a fost un pionier facand progrese atât în aluminiu şi inginerie compozit. Am introdus prima bicicleta accesibila din fibra de carbon, Cadex 980 C, si a revolutionat înaltă performanţă a biciclete rutiere cu design-ul nostru Road compact. În ciclismul montan, suspensia Giant Maestro a stabilit un nou nivel de performanţă pentru off-road de echitatie si curse.

De-a lungul ultimelor patru decenii, Giant a crescut dincolo de rădăcinile sale de producţie pentru a deveni marca mondiala de biciclete de calitate şi de viteza. Cu mai mult de 12.000 de parteneri de retail la nivel mondial, ne propunem să inspiram aventura în toti biciclistii, de la casual la competitie.

Biciclete Giant castiga campionate mondiale. Ei castiga premii de design, de asemenea. Dar cel mai important, vor castiga inimile de biciclisti care aleg să facă cu bicicleta o parte din viaţa lor. Noi sprijinim această alegere. Noi cred că face lumea un loc mai bun.

Giant se doreşte a fi un prieten de încredere pe toate drumurile, calea şi traseul pe care se desfăşoară de acum înainte. Suntem mandri de a fi parte din aventurile tale de ciclism.

X
Total time: 1.2820289134979 s